Mit tegyek, ha érzem hogy bennem van egy nagy darab széklet, amit nem tudok sehogy kinyomni?
Figyelt kérdés
2020. júl. 31. 21:17
11/15 anonim válasza:
Hát, ha gondolod nyúlj be harapófogóval vagy porszívóval....honnan tudjam? Egy görögdinnyét biztos nem hoz ki, de ártani nemfog, mert ha síkosítás nélkül nyomod ki a nagy valamit, az már végbélrepedést okozhat. Na akkor aztán használhatsz kúpokat meg krémeket jó ideig.
13/15 A kérdező kommentje:
Igazából két napja ilyen hasmenés szerű dolog van, tegnap pl 10x voltam wc-n nagyjából, ilyen kis adagban jött ki ilyen nagyon laza szerkezetű cucc, mint hasmenésnél. Ma is jött ilyen, többször is, viszont érzem, hogy bent valami nagy, amit sehogy nem tudok kinyomni. Meg a gyomrom eléggé fáj.
Amúgy tegnap délután lettem figyelmes arra, ami nem jön ki.
2020. aug. 1. 18:46
14/15 anonim válasza:
Ez fura, hasmenés meg laza cucc? Mégis ennek ellenére ott az a nagy darab izé, ami nem jön ki? Lehet mégis be kell nyúlnod, ha mégis ott van, és nem csak érzed. (A hasmenésnek ki kellett volna vinnie.) Majd tudósíts még minket, hogy mi lett! Drukkolunk!
15/15 A kérdező kommentje:
Tegnap is híg széklet jött belőlem, de akkor is éreztem hogy bent van valami ami nem jön ki. Ma pedig végre szilárd jött, szerintem au volt ami eddig nem jött ki
2020. aug. 3. 10:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!