Hogyan lehet eltuntetni vagy enyhíteni a striakat?🥺
Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 14:52
2/11 anonim válasza:
Nekem az segített, hogy fogytam és (nyilván) tartottam a súlyom, illetve az idő... jó sok idő. :/ Szerintem aki erre hajlamos, az tehet bármit..
3/11 anonim válasza:
Kb 10.000mg Kollagén naponta belülről, jojoba olaj kívülről. Eltüntetni nem fogja, de sokat halványat.
4/11 anonim válasza:
Legjobb tudomásom szerint teljesen eltüntetni nem lehet. Idővel halványodik, kifehéredik. Sajnos napozáskor a stria nem barnul.
5/11 anonim válasza:
2-es, nem kevered a narancsbőrrel? Csak azért, mert a stria nem csak hízáskor, de fogyáskor, sőt, növekedéssel( tiniknél) is előjöhet. Sosem hallottam még, hogy fogyásnál ez javult volna.
Persze, ki tudja?
6/11 anonim válasza:
Nem javul a fogyással, 15 kilót fogytam, megmaradt.
7/11 anonim válasza:
5-ös! :) Nem keverem. Azért írom, hogy javult, mert amikor fogytam, nekem halványodott. Ha vizesedek, fel vagyok fújódva vagy hízok egy kicsit is, már vörösödik is vissza. Nem tudom, mitől lehet ez.
8/11 anonim válasza:
6-os! Nekem is megmaradt, csak halványodott.
2-es és 7-es voltam - ez lemaradt.
9/11 anonim válasza:
Bio Oil!
20 éve, elég dagi tinédzser voltam, sok striám volt, amiket sehogy nem tudtam eltüntetni. Eddig.
Tavaly terhesen minden nap masszíroztam vele a hasam és a combom. 10 kilót híztam, de egyetlen új striám sem lett. Sőt, a régiek is rengeteget halványodtak. Pedig ez utóbbira nem számítottam :)
10/11 anonim válasza:
Kollagén belülről, kívülről algás testvajat használok. Egyre kevésbé látszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!