Mit tegyek a lábdagadás ellen?
Nem csak a sok üléstől dagadhat.
De muszáj, hogy mozogj.
Óránként 10 percre fel kéne állnod és megmozgatni a lábad, sétálni egy kicsit már amennyire lehetséges ezt megvalósítani egy munkahelyen
De lehet, hogy a rossz cipő választása is okozza a dolgot pl. a magassarkú nagyon nem tesz jót a keringésnek sem a lábnak
Munka előtt sétálj egy 15 percet ha van módod rá és csak utána ülj neki a gépnek
Mert ha azt nézzük az ember alig mozog valamit: reggel felkel felöltözik eszik valamit, aztán beül a kocsiba begurul a munkahelyre ahol 8 órát végigül.
Hol marad a mozgás?
Muszáj valamennyit mozogni munka előtt is meg munka alatt is mert keringési problémákhoz fog vezetni a mozgáshiány
Ellenőrizd azt is le, hogy a lábad érje a talajt és a combodat ne szorítsa el a szék
A legtöbb irodai szék állitható magasságú
Munka előtt kb 20 percet sétálok, mivel nincs autóm, de amúgy heti 4-szer vagy 5-ször tornázom itthon.
Utolsó, köszönöm, ez jó tipp lehet, lehet hogy nyomja a combomat a szék. (Bár ugye írtam, hogy rászoktam tenni arra a kis sámlira a lábam hogy ne nyomódjon el, mert én is erre gondoltam, de lehet egész nap úgy kéne tartanom)
Nem tartom ugyanabban a pózban. Van hogy leteszem, van hogy felteszem, keresztbe rakom, egyenesen kinyújtom stb.
Hol olvastad hogy folyamatosan egy fajta pózban tartom?
Csak azt írtam lehet egész nap felrakva kellene tartanom. Ez nem azt jelenti, hogy eddig így csináltam. De bocsi ha félreérthető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!