Van itt olyan akinek elég napi 4 óra alvás?
Figyelt kérdés
Én 4 óranal tobbet nem tudok.2020. júl. 23. 21:50
1/10 anonim válasza:
Ha frissnek érzed magad akkor neked elég. Ha nem, akkor magért beszél a dolog. Én meghalnék pár nap után :)
2/10 anonim válasza:
Jó lenne ha csak annyit tudnék aludni.
3/10 A kérdező kommentje:
Miert te mennyit alszol egy nap?
2020. júl. 23. 21:59
4/10 anonim válasza:
Ha nagyon nagy a nyomás, valami miatt idegeskedek vagy valami nagy feladat van a munkában, akkor kihúzom kb. négy órával egy darabig. Nem vagyok fáradt napközben (nyilván mert pörgetem magam). Olyan 3 hónap volt a leghosszabb ilyen. Azon kívül 6 óra általában elég, de van mikor sokkal több is kevés. A fene se tudja, mitől függ ez nálam.
5/10 anonim válasza:
Nekem alacsony a vérnyomásom így kell a 8. 7-el még elvagyok de azalatt nagyon kész. 4 óra alatt be sem tudnék menni dolgozni.
6/10 anonim válasza:
Sajnos elég sokat, 7-8 órát minimum, de még fiatal vagyok.
7/10 anonim válasza:
Nekem 8 óra alvásra szükségem van. Ha több napig 5-6 órát alszom, akkor a szemeim nagyon fáradtak, karikásak. Pedig nagyon örülnék neki, ha elég lenne 4 óra.
8/10 anonim válasza:
Változó. Sajnos nekem egyedül az ital a gyógyír. Szeretnék aludni de nem megy. 4 óra már pazar lenne nálam. Pár óra, de nagyon nem mélyen. Érzem is hogy borul az elmém. Ezért kell a tinta. Az sem alvás... Ájulás. Nem túl pihentető. Szükséges rossz.
9/10 anonim válasza:
Orvosi rutinellenorzes ha rendben mutat mindent, akkor tenyleg eleg. Csak nagyon hihetetlenul hangzik. Ha tenyleg kiderul, hogy neked eleg, akkor hasznald ki jol, hogy hosszabb az eleted.
10/10 anonim válasza:
Én tökéletesen elvagyok napi három óra alvással is már évek óta, pedig nagyon fiatal vagyok még. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!