Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek elég...

Van itt olyan akinek elég napi 4 óra alvás?

Figyelt kérdés
Én 4 óranal tobbet nem tudok.

2020. júl. 23. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha frissnek érzed magad akkor neked elég. Ha nem, akkor magért beszél a dolog. Én meghalnék pár nap után :)
2020. júl. 23. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha csak annyit tudnék aludni.
2020. júl. 23. 21:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Miert te mennyit alszol egy nap?
2020. júl. 23. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nagy a nyomás, valami miatt idegeskedek vagy valami nagy feladat van a munkában, akkor kihúzom kb. négy órával egy darabig. Nem vagyok fáradt napközben (nyilván mert pörgetem magam). Olyan 3 hónap volt a leghosszabb ilyen. Azon kívül 6 óra általában elég, de van mikor sokkal több is kevés. A fene se tudja, mitől függ ez nálam.
2020. júl. 23. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem alacsony a vérnyomásom így kell a 8. 7-el még elvagyok de azalatt nagyon kész. 4 óra alatt be sem tudnék menni dolgozni.
2020. júl. 23. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Sajnos elég sokat, 7-8 órát minimum, de még fiatal vagyok.
2020. júl. 23. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Nekem 8 óra alvásra szükségem van. Ha több napig 5-6 órát alszom, akkor a szemeim nagyon fáradtak, karikásak. Pedig nagyon örülnék neki, ha elég lenne 4 óra.
2020. júl. 23. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
10%
Változó. Sajnos nekem egyedül az ital a gyógyír. Szeretnék aludni de nem megy. 4 óra már pazar lenne nálam. Pár óra, de nagyon nem mélyen. Érzem is hogy borul az elmém. Ezért kell a tinta. Az sem alvás... Ájulás. Nem túl pihentető. Szükséges rossz.
2020. júl. 24. 00:13
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
Orvosi rutinellenorzes ha rendben mutat mindent, akkor tenyleg eleg. Csak nagyon hihetetlenul hangzik. Ha tenyleg kiderul, hogy neked eleg, akkor hasznald ki jol, hogy hosszabb az eleted.
2020. júl. 24. 00:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Én tökéletesen elvagyok napi három óra alvással is már évek óta, pedig nagyon fiatal vagyok még. :D
2020. júl. 31. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!