Ha megjött a menstruációm, viszont hétfőn lenne egy szívkatéteres ablációs műtétem, az baj? Sajnos hamarabb jött meg, mint számítottam rá, és most félek, hogy emiatt el fogják halasztani. Más járt már hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 16:52
11/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem reagalod túl, en 25 vagyok és egy pár honapja műtöttek. Teljesenen be voltam rezelve, kb minden nap eszembe jutott valmi új kérdés, ráadásul sokszor nem is tájékoztatják rendesen az embert. És egy dolog fizikailag felépülni az keg egy másik h lelkileg se könnyű egy ilyet átvészelni. És igen tudom, biztosan vannak akik könnyen túl lendülnek rajta, de huszonévesen szerintem egyáltalán nem egyszerű. Kitartást kedves kérdező!
12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm!! :)
2020. júl. 19. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!