Ha megjött a menstruációm, viszont hétfőn lenne egy szívkatéteres ablációs műtétem, az baj? Sajnos hamarabb jött meg, mint számítottam rá, és most félek, hogy emiatt el fogják halasztani. Más járt már hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 16:52
1/12 anonim válasza:
Hívd fel a kórház ügyeletes orvosát, és kérj tőle tanácsot.
2/12 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát ha az én kezelőorvosom épp nincs benn, akkor csak kérjek egy orvost, akivel beszélhetek...? Nem fognak ezért hülyének nézni? :D
2020. júl. 18. 16:56
4/12 A kérdező kommentje:
Oké... akkor nem értem, hogy miért kell ilyesmit írni. (?) Komolyan kérdeztem valamit, nem értem, hogy miért kell gúnyt űzni ebből. De rendben. Köszönöm a "hasznos" hozzászólást.
2020. júl. 18. 16:59
5/12 anonim válasza:
Komolyan vàlaszolva: igen, kérdezd meg. Hívd fel a kórházat, ahol műteni fognak és kérdezd meg. Erre elvileg az is fog tudni válaszolni, aki felveszi a telefont, vagy max kér egy nővért, nem kell az orvosig menni hozzá. De én mindenképp megkérdezném a helyedben, de én alapból azt vallom, hogy nincs hülye kérdés, nem értem az emberekben ez miért van benne? Nem mozogsz orvosi pályán (gondolom), nincs mindennap műtéted, mégis honnan kellene tudnod? És ha baj, és azért nem derül ki, mert nem merted megkérdezni? És ha hülyének néznek ezért, akkor mi van? Legyél már te a legfontosabb magadnak főleg ha ilyen komoly dolgokról van szó....
6/12 anonim válasza:
figyelj, szerinted ezen az oldalon hányan járnak szívkatéteres ablációs műtétre? és abból hány nőnek jön meg pont előtte a menstruációja..?
7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy 5-ös vagy 6-os ugyanaz-e (feltételezem nem), de értem 6-os, hogy nyilván nem sokan, de azért megkérdeztem, hátha.. én is nehezen tudom elhinni, hogy ennyire szerencsétlen legyek, hát... ez van. :) arra is kicsi az esély, h fejbecsapjon egy meteor, de úgy néz ki rámjár a rúd, így hát ez is megtörtént. 5-ös: rendben van, köszönöm szépen megpróbálom.
2020. júl. 18. 17:09
8/12 anonim válasza:
Szia! Nekem azt mondta az anesztes doki, hogy akkor nem lehet műteni ha a menstruacio első napja a mutet napjára vagy a műtét utáni napra esik, mert akkor bezavarhat a veralvadasba, de egyébként mehet a műtét.
9/12 anonim válasza:
A szerencsétlenség nem itt kezdődik kedves kérdező, nem kell túldramatizàlni azért. Inkàbb ejtsd meg azt a telefont.
10/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Tudom, hogy egy kicsit tulreagalom, csak huszoneve szenvedek ezzel az egeszsegugyi gonddal, es hat nem egyszeru. 27 eves vagyok es nagyon rosszfele szivritmuszavarral kuzdok, ami megkeseriti a mindennapjaim.... :(
2020. júl. 18. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!