Előre lehet hozni a menstruációt?
Figyelt kérdés
Hetfőn megyünk nyaralni, nekem pont hétfőn jönne meg a menstruációm. Lehet e valahogy gyógyszer nélkül előre hozni? Ha ma(péneteken)megjönne akkor az pont jó lenne, de ha holnap az is. Nekem általában csak 3 napig tart vagy talán 4 ha ma megjönne az nagyon jó lenne mert ha pont hétfőn jönne meg akkor a nyaralás nagyrésze oda lenne. Ha valaki tud nekem segíteni annak megköszönöm!2020. júl. 17. 15:22
1/5 anonim válasza:
Nem lehet, a hormonháztartásod irányítja. Barátkozz meg a tamponnal, mint lehetőség a fürdésre.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Próbáld ki azt, hogy olyan meleg vízben ülsz, amilyet kibírsz. Ettől kitágulnak az erek, és alhasi vérbőséget okoz. Nem tudom, hogy még ma meghozza - e, de lehet rá esély. Meg valahol olvastam, hogy az orgazmustól is megjöhet előbb, de nem tudom, hogy ez igaz - e.
4/5 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek egyszer bejott a cickafark tea. De mivel egyszeri eset, lehet, hogy csak véletlen volt. :) a netrol vette a tippet
5/5 anonim válasza:
Meleg vizre meg egy +.
Esetleg kesleltesd sok sok sok citromlevel 😀😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!