Szerintetek is átverés ez az étrend kiegészítő tabletta?
V Proanz: [link]
Telefonon keresték muteromat, hogy van ez a cucc és hogy rendeljen 3 adagot 18000 Ft-ért, sajna muterom bedőlt és rendelt, de szerencsére csak 1 adagot 6000 Ft-ért. Ma megérkezett, és semmit nem találtam róla az interneten, se a két Kft-ről (1 van a számlán, 1 a dobozon, de mind a kettő különböző :D ), se arról a telefonszámról amiről hívtak. Szerintetek is átb@szás?
Nem engedtem neki, elraktam, de majd kidobom a francba.
Ami a papíron van: Egészség Kutató Centrum Kft.
Ami a dobozon van: Med Egészség Labor Kft.
Mind a két "Kft." Budapesten található.
Na, tehát már a felirat is kamu
Nem szerepelnek az országos adatbázisban, soha nem adtak le mérleget, vagy beszámolót...
Friss alapítású cég!
Ezek úgy szokták, hogy minden évben újat alapítanak, hogy elkendőzzék az előző évek csalásai miatti vevőfelháborodást. Új néven ugyanazt a kétes módszereket csinálják...
.... És ne is csodálkozzunk, a másik cég is ugyanoda van bejegyezve! Emelet ajtó is stimmel!
Az ördög a részletekben rejlik...
CÉGJEGYZÉSRE JOGOSULTAK
Stroin Ilona (an: Danko Ilona) ügyvezető (vezető tisztségviselő) Külföldi cím: UA 88000 Ungvár Orosz út 89.
Ukrajnában élő ügyvezető...
Köszi szépen mindenkinek a segítséget!
Közben 3 helyen is leírtam a véleményem, hogy ha másokat is keresnek telefonon, ne dőljenek be nekik (Ki hívott, Telefontudakozó, Slickly).
Az előző cégnél dettó!
CÉGJEGYZÉSRE JOGOSULTAK
Simon Valéria (an: Szabó Olena Mihájlivna) ügyvezető (vezető tisztségviselő) 4967 Csaholc, Dankó utca 13.
Orbitális kamu az egész... szerintem ne szedjen be ebből Anyukád egy darabot se!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!