Miért savanykás szagú az izzadtságom?
Figyelt kérdés
Rendesen fürdök naponta, még csak be se vagyok annyira melegedve, hogy harminc fokban bőrkabátban lennék, nyilván, hanem fürdőruhában vagyok. Mitől lehet ez, a táplálkozásomhoz lehet köze, vagy a hormonokhoz?2020. júl. 3. 11:29
1/3 anonim válasza:
Táplálkozás a probléma. Cukorbetegség esetleg. Egészséges életmód dal elkerülhető. Ha már így rá kérdeztél gondolom sejtetted.
2/3 A kérdező kommentje:
Pedig teljesen egészségesen étkezem, mármint nem eszem sok húst, nem eszem olyasmit, ami nagy zsírtartalmú lenne, vagy túl cukros, semmi üdítőital, édességet ritkán eszem, alkohol+cigi soha nem is volt...:( Mit lehetne változtatni?
2020. júl. 3. 12:23
3/3 anonim válasza:
Én is így vagyok. A stressz miatt lehet, szerintem. Ha izgulok, ilyesmi, nagyon szagosat izzadok, ami nagyon rossz. Egészségesen eszem (szinte csak vizet iszom, sok zöldet fogyasztok). Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!