Az utoljára vásárolt Frontin tabletták (amik ráadásul különböző gyógyszertárakban lettek kiváltva) elképesztően undorító savanykás (? ), de igazából semmihez sem hasonlítható szaggal és ízzel rendelkeznek. Mi lehet ennek az oka?
Ha valaki szed közületek Frontint vagy más okból jól ismeri a gyógyszert, elsősorban nekik szólna a kérdés: az utoljára vásárolt gyógyszereknek (amik ráadásul különböző gyógyszertárakban lettek kiváltva) van egy elképesztően undorító savanykás(?), de igazából semmihez sem hasonlítható szaga. Mivel én mindig elrágom a gyorsabb felszívódás érdekében, az „ízélmény” még tragikusabb. Férfi létemre a hányinger kerülget tőle. A Xanax ugyanezzel a hatóanyaggal szimplán csak keserű, ami ugye teljesen normális, de itt sajnos a legborzalmasabb gyógyszer ízzel szaggal kell szembenézni… Emlékeim szerint a rég Frontin nem volt ilyen.
Ha nem két külön helyen váltottam volna ki, és nem lenne 2019 a lejárati dátumnál, azt mondanám, hogy rosszul tárolták. De egyrészt színre, állagra teljesen normálisak a tabletták, másrészt az efféle hanyagság nem hiszem, hogy jellemző lenne a gyógyszertárakra. Extraként, így télen, túl meleg környezetben sem tarhatták őket.
Három opciót tudok elképzelni:
1. Szándékosan gyártják az új Frontint ilyen elképesztően undorítóra.
2. A gyártásnál benézték a kellemetlen ízért felelős komponenst és túladagolták, de ettől a gyógyszer még felhasználható.
3. Hamisítvány mindkét gyógyszertárból való adag. Erre mondjuk nagyon csekély esélyt adok csak…
Mi a véleményetek?
Egészen nyilvánvaló, hogy mitől volt a réginek keserű íze, és mitől van a legtöbb gyógyszernek szintén, ugyanakkor ez a förtelmes íz egészen hihetetlen. Az állott kutyaszart képzelem ilyennek, valamilyen vegyszerrel nyakon öntve. :)
A "rágcsálás" okát szerintem világosan leírtam...
Az rossz, hogy neked problémákat okozott. Sokan elkövetik a hibát, hogy addig szedik, amíg vidámnak nem érzik magukat. Szerintem a terápiás dózis pont annyi, amikor az ember már nem érzi magát rosszul. Óriási különbség!
Én csak a pozitív hatását tapasztaltam az évek során (talán, mert nem adagolom túl). Nincs rá garancia, hogy nem fog gondokat okozni később, de eddig csak sokszoros koncentrációkészséget hozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!