Más is "betegesen" mossa a telefonját mert ragad a piszoktól?
Hát mosni nem a legelőnyösebb a víz miatt.
Én áttörlöm külön erre szánt alkoholos törlőkendővel, ha már nagyon piszkos
#2 Na ezaz! Te jössz-mész és használod. Napközben nem érzem mert akkor koszos a kezem. De amikor hazaérek és megmosom utána megfogom és ragad a kezem. Ahogy szaopanos vízzel átmosom, utána már nem ragad.
Én sem értem hogy neked miért tiszta. Viszont engem baromira irritál.
Telefont nem ajánlott vízben mosni mert elromlik. Mindig jó, ha lapul a táskádban egy csomag nedves, antibakteriális törlőkendő, mellyel bármikor, egy mozdulattal letörölheted az okostelefont. De, ha igazán biztosra szeretnél menni, próbáld ki a következő tisztítószereket, melyekkel esténként érdemes áttörölni a készüléket.Tiszta, szórófejes üvegben keverj ki 235 ml 70%-os, gyógyszertári etil-alkoholt és ugyanennyi desztillált vizet. Fújj be vele egy tiszta ruhát, papír zsebkendőt vagy törlőkendőt, és töröld át vele a telefont. Alkohol helyett kipróbálhatod fele-fele arányban desztillált vízzel és ecettel is, ha a szúrós szag nem zavar.
A másik megoldás, ha egy apró - 50 milliliteres -, gyógyszertári üvegcsébe kevés alkoholt és négy-öt csepp teafa-, illetve citromolajat csepegtetsz, majd felöntöd vízzel. A teafa és a citromolaj messze földről híres erős antibakteriális hatásáról, így bátran áttörölheted vele nemcsak a telefont, de akár a távirányítót és a billentyűzetet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!