Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vízszerű hasmenés bizonyos...

Vízszerű hasmenés bizonyos ételek után?

Figyelt kérdés
Itt a nyár , ezért elkezdtem enni gyümölcsöket is amik a kertünkben vannak. Azonban ezek a gyümölcsök után (meggy,szilva) nem rögtön de kb fél vagy egy nappal később vízszerű hasmenésem van. Ez a hasmenés általában egy nap egyszer jelentkezik. Ha abbahagyom ezek a gyümölcsök evését akár 1-2 napra akkor a hasmenés is eltűnik. A színében nincs semmi különös, rendes barna színű. Más panaszom nem szokott lenni. Viszont így is nagyon aggódok hogy valami komoly bajom van. ):

2020. júl. 2. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudod megemészteni az ételt.Akkor szokott úgy tudom víszerű lenni,amikor emésztetlenül halad át a táplálék a beleken.
2020. júl. 2. 08:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem értem akkor a korábbi években (tavaly meg azelőtt) meg megtudtam emészteni? Mert akkor nem volt ilyen. Egyátalán mi bajom van a gyümölcsökkel nem értem.
2020. júl. 2. 08:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is érzékeny lett egy bizonyos kor után a gyomrom,amire azelőtt nem volt az.Ezt vetem észre.Vagy attól is lehet,hogy vizet iszol a gyümölcsök után,és azok bizony összevesznek egymással.Mint mondjuk,ha uborkalére kakaót iszol,vagy tejfölre,tejre vizet.Azt sem bírja a gyomor.Legtöbb esetben,mert mondjuk szegény nagyanyám bármit ehetett bármivel.
2020. júl. 2. 09:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem szoktam inni , viszont ezekben a gyümölcsöknek van levük rendesen. Nagyon aggódok az egészségem miatt. Lehet hogy más ételeket sem tudok megemészteni csak nincs tőlük hasmenésem. Nem tudom mi van az emésztésemmel.
2020. júl. 2. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor még esetleg lehet valami étellel bekerült fertőzés.Fáj is a gyomrod?Meg mosod a gyümölcsöket ,mielőtt eszed?Más ötletem nincs.Ha egyik se,akkor nézesd meg orvossal magadat szerintem.
2020. júl. 2. 09:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem szokott fájni csak akkor ha nagyon próbálom visszatartani sokáig.
2020. júl. 2. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!