Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok szokatlanul...

Miért vagyok szokatlanul túlérzékeny az alkoholra, nikotinra, koffeinre és különféle gyógyszerekre? 22F

Figyelt kérdés

Tini koromban sokat mentünk bulizni és semmi probléma nem volt ezekkel. Az utóbbi másfél évben viszont a szervezetem nem képes tolerálni ezeket a szereket.

Egy korsó sör után már félrebeszélek, ha egynél kicsit többet iszom már be is rúgok.

Elszívok egy szál cigit és remegni kezdek, kiver a víz és hányingerem lesz. Amióta ezt tapasztaltam nem dohányoztam, de már ha valaki rámfújja a füstöt, érzem hogy rosszul esik.

Megiszok egy pohár kávét (nem feketén hanem tejjel felöntve) és egy belső remegés fog el, ami órákig is eltarthat. Ugyanez van például a kólánál is ha 2 pohárral megiszok.

A legrosszabb hogy a gyógyszerek többsége is kicsinál. Legutóbb mikor lázas voltam bevettem egy egész algopyrint és 10 órát aludtam utána úgy, hogy egyébként nappal volt és ment a mosógép a tv, az autók az utcán minden. Mikor felébredtem alig tudtam egy mondatot kierőlködni olyan tompa voltam.

Egyébként nincs semmi alapbetegségem ezért sem értem, hogy mi történik a szervezetemben.

2020. jún. 25. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Hello, előbb írtam privit; valaki mintha azt mondta volna egy videóban, hogy azért, mert pl a Schumann rezonancia felgyorsult, és akkor hogy ezért úgy tűnik, vagy ténylegesen is, 24 helyett mára már 16 órás napokat élünk; és akkor ez talán úgy kicsit megzavarja az embert. Hogy attól pl érzékenyebbek lehetünk. Meg is tudom mutatni azt a videót; ja és kettő is van azon a csatornán, ami ezzel az érdekességgel foglalkozik.
2020. júl. 17. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
*Meg mégegy, egyik videóban mondta egy ilyen spirituális előadó, hogy ő például nem bírja a húst; nagyon nehezen emészti meg; ha eszik húst, akkor utána két napig szenved; szal ő vega, vagy vegán; másik, meg mondott valmai ilyet is, hogy régen az emberek a testvéreikként tekintettek az állatokra; és el se tudták képzelni, hogy megölni egy állatot, ráadásul főleg, hogy azért,hogy utána megegyék ... (?) De ebben az uttsóban én nem vagyok biztos; de szóval egy másik videóban mondták, hogy úgy alakult ki a vegyes (hús-és növényevő) fogazatunk; hogy mondjuk pl a ragadozó állatoknak elől van a szemük, hogy ők tudjanak egy pontra, a zsákmányukra koncentrálni, valami ilyet mondott valaki; de szóval, hogy csak húst ettek volna az emberek kezdetben, én azzal azért nem értek egyet; a másik meg, hogy valaki azt mondta,hogy eredetileg az emberek csak növényeket ettek;és azért lett vegyes a fogazatunk, mert elkezdtünk húst is enni. De szóval még azt akartam, hogy szóval lehet,hogy pl valaki létezik, hogy olyan magas a rezgése, hogy esetleg azért nem akar állatot enni (de ez se tutkó); meg amúgy ezt még tök máshol hallottam, hogy szóval az állatnak, ha azért ejtettük őt el, hogy megegyük; akkor a halála előtti utolsó rezgései belekerülnek a húsába. De még olyat is hallottam, megint máshol; hogy meg kell áldani az ételt, hogy fölé tartjuk a két kezünket; és "ez az étel csak energiát ad, és az egészségemet szolgálja", és akkor ja. Meg pl még ilyen "rezgéstisztító" módszer lehet még, hogyha pl berakjuk olyan 15-20 percre egy ilyen kicsi, otthoni piramisba.
2020. júl. 17. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
*Szóval, asszem, azt akartam kihozni, hogy lehet,hogy magasabb lett a rezgésed; azért nem bírod;vagy amúgy mégegy lehetőséget nem írtam,lehet,hogy el kezdtél öregedni, és ez okozza. Pl már nekem is volt így 30hoz közel 1-2 nap, amikor ilyen frontérzékenység előjött bennem; furcsa volt.
2020. júl. 17. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!