Miért vagyok szokatlanul túlérzékeny az alkoholra, nikotinra, koffeinre és különféle gyógyszerekre? 22F
Tini koromban sokat mentünk bulizni és semmi probléma nem volt ezekkel. Az utóbbi másfél évben viszont a szervezetem nem képes tolerálni ezeket a szereket.
Egy korsó sör után már félrebeszélek, ha egynél kicsit többet iszom már be is rúgok.
Elszívok egy szál cigit és remegni kezdek, kiver a víz és hányingerem lesz. Amióta ezt tapasztaltam nem dohányoztam, de már ha valaki rámfújja a füstöt, érzem hogy rosszul esik.
Megiszok egy pohár kávét (nem feketén hanem tejjel felöntve) és egy belső remegés fog el, ami órákig is eltarthat. Ugyanez van például a kólánál is ha 2 pohárral megiszok.
A legrosszabb hogy a gyógyszerek többsége is kicsinál. Legutóbb mikor lázas voltam bevettem egy egész algopyrint és 10 órát aludtam utána úgy, hogy egyébként nappal volt és ment a mosógép a tv, az autók az utcán minden. Mikor felébredtem alig tudtam egy mondatot kierőlködni olyan tompa voltam.
Egyébként nincs semmi alapbetegségem ezért sem értem, hogy mi történik a szervezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!