Ha a "felhőbe" lövik fel a fontos gyógyszereimet akkor nézik a TB -t? Jelenleg nincs tb-m , negatív komennteket nem kérek, hogy miért is nincs most.
Nos, ezek után nem értem.. 1 -es , a Nav-nak mi köze ehhez?
2-es kb talán 1 éve volt tb biztosításom,
3-as , nem érteni hogy mit írsz.. csak a gyógyszerereimet szeretném felíratni. Jajj a negatív komikkal :(
Jesszus, nem ez volt a kérdésem. NAV?
hanem az hogy van-e különbség, a papír által, illetve az e- recept között.. nézi a patikus h van- e biztosításom? lényegében ez lett volna a kérdésem..
A NAV-nak nagyon is sok köze van ehhez egyébként, mert a tb adónak minősül, így az elmaradást is nekik kellene befizetned.
Én írtam az #5-ös választ, nekem is volt, hogy nem volt tb-m, de a receptet felírták, csak támogatás nélkül. Egyébként, ha az orvosnak jelzi a rendszer, hogy nincs fizetve a járulék, akkor neki kötelessége ezt az információt továbbítani az illetékrs szervek felé.
Kedves kérdező!
Hiába pontozol le mindenkit, mert korrekt és helytálló válaszokat kaptál, de ha nem hiszed, akkor menj, irass receptet és majd meglátod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!