Mennyibe kerül egy stria elleni műtét?
Figyelt kérdés
Tehát sebész vagy valamilyen plasztikai műtéttel el lehet tűntetni?? úgy hallottam igen, de nem tudja valaki, hogy mennyibe kerül és hogy hol csinálnak iylet?2010. aug. 1. 16:24
1/2 anonim 

válasza:

Stria hirtelen elhízástól alakult ki,hogy a bőr nem tudta felvenni az alakját,ezért vannak ilyen csíkok.Jobban jársz ha picit megprobálod leadni a felesleget,eltűnik vagy halványul magától nem kéne pénz ölni rá :)
2/2 A kérdező kommentje:
azt mondták hogy ha kialakult már soha nem tünik el...csak halványodik. És amugy nálam nem a súlyfeleslegtől alalkulhatott ki, mivel az nem nagyon van rajtam meg nem is volt.:D 165cm vagyok és 48-49 kiló..:D
2010. aug. 2. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!