Tokát hogy lehet eltűntetni?
Szia! Egyébként én is pont ennyi vagyok, nekem is van tokám... Kerek arcom van, mint egy 100 kg-os embernek, olyan a fejem... Ez öröklött, meg mindme rokonom, kövér, tokás...
Én is gondolkodtam tokaleszíváson, ez zsírleszívás, de nekem erre nincs pénzem, 22 vagyok. Meg sokkal jobban zavar a többször eltört orrom, amin alig kapok levegőt, azt sem tudom megcsináltatni, nincs pmézem, akkor a toka már nem is annyira érdekes. Meg nekem tényleg kicsi, kerek fejem van és látszik... Nekem amúgy az ilyen általános edzés s bevált, így mimdenre, kilóra nem vagyok kevesebb, de kevesebb zsír, több izom. Így a toka is kisebb... De szimplán genetika, nem tudok mit.
Egyebként biztos vagyok benne, hogy csak téged zavar ennyire és más észre sem veszi! Esetemben így van :) Meg ne csimálj úgy képet, olyan szögben, hogy látszódjon... Mindjárt jobb!
Elvileg vanmak ilyen tornagyakorlatok, fejmozgatás, de szerintem semmit sem ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!