Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tokát hogy lehet eltűntetni?

Tokát hogy lehet eltűntetni?

Figyelt kérdés
168 cm vagyok és 50 kg. Mégis van tokam. Nagyon zavar? Hogy tuntethetnem el? Esetleg ultrahangos zsirbontasrol hallott már valaki? Mik a tapasztalatok?
2017. febr. 22. 08:38
 1/5 Varga Péte4 válasza:
Szakáll.
2017. febr. 22. 10:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok XD
2017. febr. 22. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Állítólag vmi napi rutinos nyelv nyújtogatás segít. Gyakorlatilag senkit se ismerek, aki ezt kipróbálta volna.
2017. febr. 22. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Arctorna, egyszer láttam a tévében és én is csináltam, mert ha felszalad rám pár kiló rögtön akkora fejem lesz mint egy labda. Szóval: előre kell tolni a fejed, és fülig húzni a szád. Ekkor kifeszül a toka. Én csináltam hetekig, persze tornáztam is, lementek a plusz kilók és a fejem is kisebb lett. Csak egy tipp. A tuti nyilván a zsírleszívás, de annyira nem lehet gáz :)
2017. febr. 22. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Előzőnél lemaradt, h ezt a huzogatást kb 50-szer kell ismételni :)
2017. febr. 22. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!