Más is könnyen fogy ès hízik ? de akár pár nap alatt 4-5 kg mínusz plusz mozog hètfőn mondjuk 87 kg pènteken 82 kg mivel ez a súly fel le megy fölè nem nagyon megyek , de egy hètvègèn ha nem zabálok de annyit eszem mint a család többi tagja
Figyelt kérdés
Akkor mint egy hordó , az arcomat
is úgy látom mintha el lenne torzulva ha többet eszek , benne vagyok a korban anyagcserèm.elèg lassú.
2020. jún. 21. 19:32
1/4 mission failed01 válasza:
Ember függő :) én pl nagyon nehezen hízok. De ez a pár kg amirol te beszélsz, szerintem természetes. Persze nem vagyok orvos, ez csak saját vélemény.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem felesleges ilyen sűrűn mérni a tömeged - az ilyen eltérések normálisak. A szénhidrátfogyasztás, vízvisszatartás, menstruáció mind befolyásolják az eredményt, pláne ha nem azonos napszakban méred magad, hanem mondjuk egyik nap reggeli előtt, máskor a vasárnapi ebéd után.
Ez teljesen normális. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Csak mert 10 kg ot mondanak mindenhol hogy 2 hónap vagy 5 kg 1 hónap de sokat èhezett szóval nem èrtem páromnak 15 kg hèt èv intenzív zabálással telt mire sikerült neki mert nagyon vèkony volt iszonyatosan szenvedett miatt nagyon sokat evett szènhidrát dús èteleket de kőkemèny 7 èvèbe telt a 15 kg
2020. jún. 21. 20:27
4/4 anonim válasza:
Ez csak azokkal fordul elő, akik eleve túlsúlyosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!