Az online rendelés pénzbe kerül? (Többi lent)
Komoly bőrpanaszaim vannak, 2-3 éve jelentek meg időközönként gyulladásos sebek a jobb kezemen, de csak ott, a tenyeremen, vagy a középső ujjamon vagy annak környékén. Néhány havonta jelenik meg csak (a hétköznapokba nincs semmi, nem látni a kezemen semmit, nem fáj) de akkor viszont nagyon zavaró, az alkaromra is kisugárzik a fájdalom. Voltam kórházba szakrendelésen, semmit nem ért, azt se tudták mi ez, bunkók is voltak a dokik általában. Voltam magándokinál aki ugyan kedves, írt fel kenőcsöket, góckutatásra elküldött de azon semmi probléma nem volt csak a mandulám amit ki is vettek de a gyulladás nem múlt el a kezemről. Ha így folytatom az összes pénzem rámegy, és nem vagyunk túl tehetősek. Most viszont találtam a környéken (Miskolc) egy nagyon jó bőrgyógyászt, csak jó értékelést kapott és nála olvastam az online rendelésről, csak küldeni kell neki képet az érintett területről ő meg megpróbál válaszolni, tanácsot adni gyógyszert/kenőcsöt felírni. De mivel csak egy emailről van szó gondolom nem kerül pénzbe.
Valaki tapasztalat, hasonló helyzetben? Jó bőrgyógyász?
Válaszokat előre is köszönöm.
Esetleg próbáld ki ezt, TAJ szám megadásával ingyenes: [link]
Könnyen lehet, hogy nem bőrgyógyászati a probléma, hanem valamilyen autoimmun betegség tünete. Szerintem írd próbáld ki valamelyik telemedicina-szolgáltatást és írd le a képek mellé röviden az eddigi kórtörténeted is, az segíthet az orvosnak a diagnózisban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!