Január 7. -én rendeltünk egy dzsekit, amit Kínából hoznak. Szerintetek jobb lenne inkább nem venni át?
Újabb kérdés, amit már ezerszer megkérdeztek. Használni kellett volna a GYIK keresőjét és a koronavírus kulcsszót.
Röviden: semmi bajod az ég világon nem lesz.
Bővebben: keress utána, ahogy már mondtam. Nem írom le még egyszer.
Nem lesz bajod.
A koronavírus emberről emberre terjed, gazdatest nélkül nem él túl egy napot sem.
Tehát, ha még beteg is volt az eladó, tuti, hogy azóta meghalt a vírus, és semmi, de semmi bajod nem lesz.
Szerinted ha a csomagoktól is meg lehetne kapni a vírust, akkor nem lennének még magyar érintettjei? Sőt, a németek is rendelnek ilyen oldalakról, mégis csak 1 németországi érintettről tudnak. Nem több ezerről...
Ha ez megnyugtat: a héten sok csomagom megjött Kínából, mindet e hónapban rendeltem, és makk egészséges vagyok. :)
Ezt a koronavírus izét, most haggyuk.
Rendeletél egy olyan dzsekit, amit nem próbáltál fel?
Lehet, hogy az ipari varrógép a bal ujjánál fél centivel arrébb ment, és az egyik kezeden szűk lesz. Vagy féloldalas lesz a gombolás/zipp-zár. Lehet, hogy a kapucni kicsi, vagy kényelmetlen.
Én inkább ezeken aggódnék.
"héten sok csomagom megjött Kínából, mindet e hónapban rendeltem, és makk egészséges vagyok. :)"
Van egy rossz hírem. Kb 10 nap a lappangási ideje. Sima lehetséges, hogy megkaptad már...
#5 Ha meg is kaptam, akkor egy fertőzött embertől van, és nem pár csomagtól.
Nem kell a fölösleges pánikkeltés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!