Miért jön kellemetlen szag a fülemből?
Figyelt kérdés
3 napja azt vettem észre hogy kellemetlen szag jön a fülemből, néha néha csak úgy megcsapott akkor még nem is tudtam onnan jön aztán belenyúltam a fülembe és akkor éreztem hogy ez bizony onnan jön. Előtte 3-4 nappal be volt dugulva a fülem és van ilyen fül pezsegtetőm amiből 4-5 csepp a fülbe és elkezdi kipezsegtetni a fülzsírt, hatott is 2 napig csepegtettem bele kidugult most viszont ez a kellemetlen szag áramlik ki belőle hiába mosom ki a fülem nem segít de csak a bal fülem, a jobba is volt csepegtetve de az semmi. Mitől lehet ez? Gyanítom ez a fülpezsegtető csinálhat vagy csinálhatott valamit. Az van ráírva hogy otogrett peroxyd.2020. jún. 20. 21:11
1/3 anonim válasza:
Helyrejött már a füled? Ha igen, milyen szert kaptál rá?
2/3 A kérdező kommentje:
Csak ki lett mosva a fülem, a fülzsír okozta azt a szagot utána már jó lett. Direkt meg is kérdeztem az orvost hogy tud e valami sprayt ajánlani fülzsír ellen mert én kb évente járok fül orr gégészetre mosatni a fülem mert olyan kialakítása van hogy én itthon nem tudom rendesen kimosni, aztán mondta hogy semmilyen sprayt nem ajánl mert felfogja ugyan oldani a fülzsírt de nem fogom tudni attól még kiszedni onnan és visszaragad bedugul stb és az okozhatja majd megint ezt a problémát. Mondta hogyha nem jöttem volna időbe akkor lehet be is gombásodott volna a fülem.
2020. júl. 10. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!