Mitől kellemetlen szagú a lábam? Mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
Rendszeresen tisztálkodok, a lábamat is bele értve. Viszont nagyon fázós vagyok, ezért szinte állandóan zoknit húzok, éjjel- nappal, keveset szellőzik a lábam. Gyanakodtam gombás elfertőződésre, emiatt szoktam ápolni, Canesten meg Sana gombaölő krémmel. A cipőmet is mindíg befújom belül szintén, ez a lábszag azonban mégsem akar megszűnni. Elég kellemetlen szagú. 34 éves nő vagyok és nagyon kellemetlen, amikor leveszem a zoknimat.2020. ápr. 1. 23:25
1/3 anonim válasza:
Milyen cipőt, és zoknit használsz?
2/3 anonim válasza:
Csak 100%pamut zoknit vegyél. Ha egy cipő egyszer bebüdösödik, akkor az is marad. Vegyél új cipőket és használj kinofungin sprayt. Gyógyszertárban lehet kapni, gombaeellenes hatású, de "sima" lábszag ellen is jó.
3/3 anonim válasza:
A lábujj köörmein nincsenek elváltozások? Szódabikarbónás vízben áztatni 20 percig esténként. Vagy erős fekete teát készítve, benne 20 percig áztatva. A zsálya is jó, de az ecetes víz is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!