17 éves vagyok és szinte állandóan kellemetlen szagú a leheletem. Menjek orvoshoz?
Gégészet, ha csorog valami.
Vagy háziorvoshoz elmész és megmondja hol érdemes kezdeni, de szerintem ez egy több szintű dolog lesz,több helyre el kell majd mennex.
Köze bizony! Lehet orrmandula, orrpolip, bármiféle orr-garat probléma. Menj el orvoshoz, addig is ajánlom neked a mindennapi arcüreg-átöblítést az arra való eszközzel, és a patikában kapható orrmosó sóval. (A házastársam ilyen gondokkal küzd, és valóban irgalmatlanul bűzös tud lenni a lehellet, ha valami gond van. Neki orrpolipja volt.)
Az arcüreg mellett a fogaidat érdemes megnézetni, és az emésztést, de mivel csak 17 vagy, és a garatban való állandó orrváladék-csorgásról írsz, azt javaslom, hogy a háziorvoshoz menj majd egy orr-fül-gégészhez.
Nézesd meg a fogaidat is mindenképpen! Szerintem mégis ezzel lehet a probléma!
Meg kezdj el szájvizet használni, Listerine vagy valami jó erős és igyá sokat, a lepedéket a nyelvedről meg mosd le, ne csak a fogaidat és szájvíz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!