Magasan alvók, ti milyen párnát használtok?
Figyelt kérdés
Nekem az a gondom, hogy akármilyen párnán alszok mindig kicsúszik a fejem alól a töltet és forgatnom kell a párnát éjszaka. Vadi új magas töltetű párnával is ez van. Memóriahabosat kéne inkább vennem? Ti milyen párnán alszotok?2020. jún. 10. 14:05
11/14 anonim válasza:
Dormeo, nem találom a honlapon azt amelyik az enyém, de ilyen alakja van:
Mielőtt ezt kaptam, matrackirálynál nézelődtem, ott a pillangópárnát ajánlották, szerintem nézz be egy ilyen boltba, ott ki is próbálhatod, hogy melyik a legkényelmesebb neked, mert az is számít, hogy hason, háton, vagy oldalt alszol.
12/14 anonim válasza:
Nekem Dormeos van, négyszögletes, nyaknál kicsit magasabb, mint feljebb a párna. Szerintem Matrackirálynál nézd meg, én is ott nézelődtem mielőtt ezt kaptam, ott ki is próbálhatod, hogy melyik a legkényelmesebb, mert az is számít, hogy hason, háton, vagy oldalt alszol.
13/14 A kérdező kommentje:
Én igazából mindenféle pozícióban alszok :D De köszi a segítséget!
2020. jún. 11. 14:57
14/14 anonim válasza:
Olyan memória párna is van, amelyik minden pozícióban alvóknak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!