Ti használtok nedves toalettpapírt?
Figyelt kérdés
Én eddig nem használtam, mert úgy voltam vele, minek, rendesen meg szoktam törölni magamat, felesleges. Hát most kipróbáltam nagydolog után, és elképedtem, hogy hiába töröltem meg magamat száraz WC papírral tudtommal elég alaposan, még így is hátramaradt anyag. :S Ha tudtam volna, előbb elkezdem használni, de most már mindenképp alap lesz nálam ez a pluszlépés nagydolog után.2020. ápr. 14. 10:56
1/8 anonim válasza:
Igen. Minden olyan helyzetben, amikor rámjön a nagydolog, de nincs lehetőségem megmosakodni utána (pl. mert nem otthon vagyok).
3/8 anonim válasza:
En is hasznalok, de csak zewa markajut mert az lebomlik. Olcsobbtol volt, hogy eldugult a cso.
4/8 anonim válasza:
Én nem használom, de nagyon szeretem, mert a szennyvíztechnológiában vagyok és lesz munkám.
5/8 anonim válasza:
Nem, zuhannyal tisztítom és egy arra való kendővel megszárítom.
6/8 A kérdező kommentje:
Én nem a WC-be, hanem szemetesbe dobtam. :)
2020. ápr. 14. 11:54
7/8 anonim válasza:
Kérdező, azt jól tetted, mert a legtöbb típuson egyértelműen fel van tüntetve, hogy nem szabad a WC-be dobni.
8/8 anonim válasza:
Nagyon ritkán, inkább fürdök utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!