Mi van ha a BKV-n nincs rajtam maszk?
Figyelt kérdés
Nem szeretném hordani, mert amúgy sincs semmi értelme.
Minek erőltetni ezt a dolgot? Nem értem.
2020. jún. 7. 11:21
11/23 anonim válasza:
Az egészségügyi kapacitás nem azért van, hogy parlagon heverve várja, hogy egyszer hátha esetleg 3 hét múlva kelleni fog majd. Vagy nem. Hanem, hogy folyamatosan 100% közeli kihasználással működjön azért, hogy minél több embert lásson el minél előbb. Aki ilyen betoji, az ne menjen miniszternek.
12/23 anonim válasza:
azért nem akasztotta ki mert ilyen betoji volt
13/23 anonim válasza:
Tévedés. Több üres ágyat követelt meg, mint ahányra a nálunk 6x nagyobb Olaszországban a legrosszabb napon szükség volt. Vagyis indokolatlanul visszafogta a kapacitást ill felelőtlenül gazdálkodott az amúgy is szűkös erőforrásokkal.
Egyébként meg zárjunk be minden kórházat teljesen 5 évre, és akkor 5 évig biztosan nem lesz kiakasztva. Te meg tapsikolj ennek.
14/23 anonim válasza:
látta a felelőtlen népet ahogy császkál. mutathattál volna jó példát is.
15/23 anonim válasza:
Jó példát mutatott - K.Áder Jánossal együtt - mert jól elbújtak mindketten. Végül is csak a k.elnökről meg a szakminiszterről beszélünk, minek is kéne megszólalniuk vagy jelen lenniük "helyzet" idején?
16/23 anonim válasza:
Semmi, rajtam sincs. Nem zarnak ki az utazasbol, mivel az utazasi feltetelek kozott nem szerepel, a bkv-nak ehhez semmi koze. Kormanyrendelet szabalyozza, betartatasat pedig a rendorseg hataskorebe rendeli. En foleg metroval jarok, peronoroket, jegyellenoroket, koztereseket nem erdekli.
17/23 anonim válasza:
Én a buszon még sosem vettem fel, senki nem szólt érte, buszsöfőrön sem volt, igaz ez Kecskeméti helyijárat.
20/23 anonim válasza:
Letöltendő börtönt is kaphatsz ha nem veszel fel maszkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!