Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vékony lány vagyok, mégis...

Vékony lány vagyok, mégis mitől "dupla hurkás" a hasam ? 19/L

Figyelt kérdés
155cm vagyok, 47 kg. 3éve kezdtem el edzeni és egészségesen enni. Viszonylag sokat fogytam, viszont a hasamnál mégis van egy kis felesleg, olyan,mintha dupla hájam lenne. Izmosodnom kéne mégjobban, viszont ennek van valami más háttere? Vagy csak az izom hiányában van az "alsó hasamon" felesleg? (Olyan,mintha középen lenne egy csík:D)

2020. jún. 5. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem előrehajolva minden egészséges nőnek hurkás lesz a hasa. A fitneszsztárokat inkáb nem sorolnám ide... Egyszerűen a női szervezetnek szüksége van egy kis zsírra. Ez így normális. Ha nincs elég zsír, akkor a menstruációd is kimarad, mert ez nem egészséges állapot. A hasi mélyizmok fejlesztésével lehet jó tartásod meg szép derekad, de ezen túlmenni szerintem nem érdemes.
2020. jún. 5. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz egy képet felrakni?
2020. jún. 5. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert ha begornyedsz, nem feszul a bor. Ha tudnal a masik iranyba is gornyedni, akkkr a gerincednel lenne ilyen. Az csak bor.
2020. jún. 5. 23:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Az edzés jó nem tudom milyen hurkád lehet mert a magasságodhoz jó a súlyod. én az úszást és a biciklizést javaslom mert az a legjobb a hasizom erősítésére.
2020. jún. 6. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első megfogalmazta a lényeget!
2020. jún. 9. 13:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Sőt inkább úgy mondanám, hogy megfogalmazta a tényszerű igazságot! A női deszkahas - hisztéria igazából sem a nőies szépséget, sem az egészséget nem támogatja. A tényleges túlsúly, vagy felesleg és a zsírtalan has között van egy szép középút, na ott találod a női test reális valóságát!
2020. jún. 9. 13:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!