Mit csináljak ha már kényelmetlen ülni is? Úgy csinálnék valamit de nem tudom mit.
Az van hogy nem engednek ki a szüleim és itthon egyedül nagyon unatkozom csak gepezek és már érzem hogy nem jó ülni sem feküdni sem. Tegnap már annyira nem tudtam mit csináljak 1 órát csak jarkaltam a lakásba.
Szüleim azt mondják elég az mikor vásárolni megyünk 1x 1 héten... Elég lenne ha nem kocsival mennénk.
Mit kezdjek magammal?
17l
Sorozatot szoktam nézni.
Mozgás hianyzik
Az egészségügyi séta még a kijárási korlátozás alatt is megengedett volt, azóta meg ugye enyhülnek folyamatosan ezek. Mondd meg nekik, hogy már nagyon igényled a mozgást, de veszel fel maszkot és nem mész közel másokhoz, de engedjenek már el sétálni legalább pár kört a környéken.
Vagy persze szó nélkül is elmehetsz, de a későbbi viták megelőzése miatt jobb lenne, ha inkább megbeszélnéd velük. Biztos féltenek, nem akarnak rosszat, de ha vigyázol magadra azért csak megengedik.
Tornázz, van egy csomó ilyen videó a neten.
A szüleidet meg nem kommentálnám...
Nem értem a szüleidet. A korodbeli gyerekeim azt csinálnak amit akarnak. Napjában százszor eljárkálnak itthonról biciklizni. Tudtommal nem tilos az egyedül végzett sporttevékenység a szabadban.
Mi ezt be is tartjuk.
Nálunk meg se kell kérdezniük, csak bejelentik mikor mennek, kb. mikor érkeznek. 11, 15 évesek.
Mond meg a szüleidnek : Elmentem, cső.
Na jó, csak vicc volt, nálunk tényleg így működik, nálatok meg másképp, én ezt tiszteletben tartom, de nem helyeslem.
Suliba sem engednek majd? Ki lehet menni sétálni, sportolni már mindenki kijár, és sétálni idáig is mentek az emberek, a fiatalok bringázni, futni eddig is mentek, kell a mozgás és a levegő is, mert annak hiányába fogtok belebetegedni.
Szerintem nyugodtan menj ki és ne ülj otthon, mondd meg a szüleidnek, hogy betartod az emberektől a 2 méter távolságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!