Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha Frontint veszek be, az...

Ha Frontint veszek be, az kiüt egy kicsit?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a hatóanyaga alprazolám, de ez körülbelül olyan, mint a diazepám? Szorongok, depressziós vagyok. Szeretnék egy kicsit nyugodt lenni, nem foglalkozni semmivel, pihenni, csak ezért kellene.

2020. máj. 25. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
En elalszok tole, a legkisebb adagtol is.
2020. máj. 25. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szorongás tüneteinek enyhítésére jó, de csak este próbáld. Nem tudhatod kiüt-e. Ha sose szedted jót fogsz aludni tőle. Depresszióra nem jó.
2020. máj. 25. 15:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szedtem korábban. Mennyi a max, amit beszedhetek belőle?
2020. máj. 25. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
0,25 a maximum. Ez boven eleg lesz egyszeri alkalomra.
2020. máj. 25. 15:59
 5/7 A kérdező kommentje:
De hány szemet?
2020. máj. 25. 16:08
 6/7 anonim válasza:

Szia.

Lényegében nyugtató hatású, az való igaz, de csak akkor szedd be, amikor már nincsen különösebben aznapra terved, vagy a nap további részében otthon leszel, mert egy fél óra alatt beüt, és nem segít rajta az sem, ha sok vizet iszol (aki nem ismerné, ez anno egy teória volt, hogyha beszedel egy antidepresszánst vagy nyugtatót, akkor a sok víz feloldja benned).

Depresszió ellen annyiban tud segíteni, hogy lelassulnak a gondolataid, "lebénít" téged, ezért nem érezhetsz keményebb szorongást vagy depressziót a hatása alatt.

Napközben viszont tényleg ne szedd rendszeresen, ha dolgod van, de ez persze egyéni, szubjektív kérdés, csak nem olyan kellemes, mint este rajta lenni. Én egyszer beszedtem, úgy, hogy aznap még rengeteg dolgom volt, és mivel összpontosítani kellett, ezért nagyon kellemetlen volt ez a bénultság, amit éreztem

Itt a végén láttam, hogy kérdezted, ezért megválaszolom: nekem mindig az vált be, hogy 1 és felet bevettem, és jobban éreztem magam. Mára már nem nagyon szedem, igyekszem mentesíteni magamat az ilyen típusú gyógyszerektől, az életmódváltásom a gyógyszer mellett nem volt hatékony.

2020. máj. 25. 16:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! :)
2020. máj. 25. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!