Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt köztetek olyan, aki...

Van itt köztetek olyan, aki végképp nem használ semmiféke izzadásgátlót?

Figyelt kérdés
Helyettesítitek valami alternatívával, vagy csak simán elvagytok nélküle? Nem vagytok büdösek?
2020. máj. 20. 08:26
 1/6 anonim ***** válasza:
14%

Én nem használok izzadás gátlót.

Reggel fürdök és elvagyok nélküle.

Este szintén fürdök és szintén elvagyok nélküle.

És nem vagyok büdös.

2020. máj. 20. 08:30
 2/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
69%

Ritkán használok csak, de amúgy sem vagyok büdös nélküle. Ha itthon vagyok, szappanos víz mindig van.

Egyébként nem is egészséges a használata.

2020. máj. 20. 08:31
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

Nem használok izzadásgátlót, mert aluminium-só van benne és az nagyon káros. A dezodor más, az csak illatosít, de hogyan? :) Összekeveredik az izzadtságszag és a virágillat.

Ilyet lehet esetleg használni: [link] , bár most, hogy olvastam, hogy micsoda valójában, nem nagyon használnám. Nekem amúgy sem használt.

Nem vagyok büdös, nekem nem zavaró az izzadtásgszagom, mások meg nem panaszkodtak még.

2020. máj. 20. 08:48
 4/6 anonim ***** válasza:
27%
Én szódabikarbónát használok. Izzadásgátlónak nem jó de ha izzadok nem leszek büdös.
2020. máj. 20. 09:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szódabikarbóna meg hintőpor, ezek is jók. Csak eltömítik a pórusokat. Meg kicsit macerás a felvitelük. Én vízzel szoktam volt keverni őket és úgy pacsmagolom.
2020. máj. 20. 09:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld. Külön köszönet annak a retardnak, aki mindenkit lepontozott.
2020. máj. 20. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!