Ha a no-spa nem hasznàl vehetek be rà cataflamot?
Figyelt kérdés
Sziasztok nagyon görcsöl a hasam mert megjött. Màr vettem be kèt db no-spàt fèl òra különbsèggel. Kb 1 òra telhetett el azòta. Nem szűnik a fàjdalom,kène mennem dolgozni,jò lenne ha elmulasztanà ezt a fàjdalmat valami gyògyszer. Vehetek be rà cataflamot? Vagy vàrjak mèg?2018. okt. 9. 18:09
1/14 anonim válasza:
Fájdalomcsillapítót és görcsoldót nyugodtan vehetsz be együtt is. A No-Spaval pedig nem kell várni, nyugodtan bevehetsz egyszerre kettőt is. Sőt, van erősebb változata is, aminél az egy tartalmaz annyi hatóanyagot, mintha két gyengébb hatóanyagút vennél be.
2/14 anonim válasza:
3/14 A kérdező kommentje:
Most nekem catalfam van itthon, azt is ugy kaptam mert külföldön èlek ès elèggè kevès a vàlasztèk gyogyszerek szempomtjàbòl,ès nem is olyan jòk mint otthon,szerintem.de akkor en most beveszek egy cataflamot :) remèlem az màr segìteni fog. Köszönöm a vàlaszaitokat
2018. okt. 9. 18:21
4/14 anonim válasza:
3 Jobbulást neked..meg kitartást..
5/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsò,tündèr vagy hogy vetted a fàradtsàgot ès belinkelted nekem:) ismerem ezt a gyògyszert de sajnos ahol èlek külföldön,nem is lehet kapni :) nemrèg kaptunk otthonròl ezt is,de màr nincs belőle,mondjuk amùgy ez nekem nem is hasznàl annyira,nagyon erős görcseim szoktak lenni,ès ez most sincs màskèpp :(
2018. okt. 9. 18:25
6/14 A kérdező kommentje:
Bocsi nem utolsò hanem 2-es :)
2018. okt. 9. 18:26
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi 4es :)
2018. okt. 9. 18:26
8/14 anonim válasza:
Te drága! Átérzem a helyzetet, minden hónapban borzaszto rosszul vagyok, amikor megjön. Vedd be nyugodtan, nem lesz semmi baj belőle!
Ha még van időd, egy forró vizes zuhany jót tehet, nekem jót szokott!
9/14 A kérdező kommentje:
Szia utolsò,màr bevettem ès pont a zuhayy alol jöttem ki:) köszönöm a vàlaszod,egyre gondoltunk :)
2018. okt. 9. 18:44
10/14 anonim válasza:
Szia!
Az algoflex M az megfelel két db noSPA tablettának plusz egy sima ibuprofenes fájdalomcsillapítónak. Én úgy szoktam, hogy két noSPA+egy Algoflex drazsé, mert az gyorsabban felszívódik, és ugyanaz a hatóanyag, mint az Algoflex M esetén. Az ibuprofen általában nem vényköteles hatóanyag, próbáld ezen a néven beszerezni, és akkor ugyanott vagy, mintha Algoflex M-et vettél volna (sőt lehet, hogy olcsóbban jössz ki). Rá van írva, hogy melyik mekkora dózis, azt egyeztesd persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!