Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális, hogy kiakadtam?...

Normális, hogy kiakadtam? Jött ma hozzánk egy szerelő felmérni az elvégzendő munkát. Nem hogy 2 méter távolságot nem tartott de 20cm-ről belelihegett az arcomba éreztem a lehelletét. Olyan gyorsan történt, hogy kitérni sem tudtam előle.

Figyelt kérdés
Gondoltam, hogy hiába a járvány nem fogja levenni a cipőjét. Reméltem, azért egy maszkot felvesz ha már lakasról lakásra jár szerelni. De még ezen sem háborodtam fel, mert gondoltam úgyis csak 3 percre jön tartjuk a távolságot, nyitva vannak az ablakok aztán majd felmosom amit összejárkált. De erre nem számítottam. Ráadásul veszelyeztetett vagyok szóval nyugtalanít is az eset, annyira vigyátam eddig. :( Anyám meg még leállt velem veszekedni miért nem vettem fel maszkot. Már utólag azt kellett volna de mindenhol hülyének néznek ha felveszem meg beszólnak kivéve ahol kötelező. Már én érzem hülyének magam attól is. :(

2020. máj. 19. 17:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem meg lehet érteni, hogy kiakadtál. Főleg ha veszélyeztetett vagy. Én ha el kéne mennem más lakásába, minimum hogy betartanám azokat az előírásokat, amiket most a járvány miatt egyébként is alkalmaznak (1.5 méter távolságtartás, stb).

Jogosan elvárható lett volna. (Ettől függetlenül valószínűtlen, hogy fertőzött volt.)

2020. máj. 21. 00:00
 12/26 A kérdező kommentje:
12 te nagyon buta vagy és sajnos ugyan ezt tapasztalom az berek többségénél. Mikor a tvből ömlött a megfelemlítés már tényleg túlzásba vive akkor mindenki túlzasba vive fertőenitett mindent és az utcára sem mert kimenni. Most hogy a tvből az ömlik mehetsz már senkit nem érdekel a járvány pedig az elején sokkal kevesebb beteg volt mint most. Az élet persze nem állhat meg örökre de tudomásul kell venni, higy járvány van és nem lehet valaki olyan önző egy közösségbe élve, higy őt nem érdekli ezért a másikra sem figyel oda! Pont emiatt nem lesz vége mert ha MINDENKI figyelne meg figyelt vilna a zárlat alatt a masikra akkor már rég vége lenne az egésznek. Képzeld utilsó előtti nincs feltűnési viszketegségem. De fürdőruhában elég feltűnő a 15cm vágás az oldalamon! Neked leghalványabb fogalmad sincs milyen fajdalommal jár ha megműtik a tüdőd. Milyen érzés a tüdőd és a mellhartyád közé csöveked dúgnak és úgy vagy napokig hetekig majd mikor már végre kiveszik érzestelenítés nelkül varrják össze a sebet. Neked sosem volt semmi bajod ezért nem tudod milyen a fizikai fájdalom, milyen a félelem és milyen fuldokolni eletveszélyes allapotban. Aki el kapja a koronavírust és kórhazba ketül vele az sajnos át fogja ezt élni. A maszk semmit nem ér? Újabb ostobaság! A műtőorvosok szerinted akkor mi a francért veszik fel? Dísznek? Szeretnéd ha téged védőfelszerelés nélkül műtenének? A maszk tégec is véd és a másikat is. A munkahelyemen sem érdekel senkit az egész. Senki nem vesz maszkot pedig sok iroda sok ember van egy épületben. Kb 3an vagyunk akik felvesszük ha kimegyünk az irodából zárt térben és kiírtuk az ajtónkra ha hozzánk jön valaki vegyen maszkot. Nem érdekel hogy ki mit gondol. Csak felhábórítónak tartom hogy az előírás a ciki egy ilyen helyzetben. Én nem akarom elkapni és bem akarom a csaladomat vagy az idős szomszédaimat sem megfertőzni. Mondom ezt úgy hogy biológusként tisztában vagyok a vírusok terjedésével. Osotba aki nem veszi komolyan. Sajnos ha valaki az arcodba liheg akkor elkaphatod.ha van baja, csak a szerencsében lehet bízni.
2020. máj. 21. 12:38
 13/26 anonim ***** válasza:
3%
Ez mekkora troll 😂😂😍
2020. máj. 21. 16:50
 14/26 anonim ***** válasza:
30%
ne hasonlitsd az orvosok altal 20 percre felvett maszkot/kesztyut ahhoz, hogy egesz nap rajtad van, gyujti a koszt majd a retkes taskadba beleteszed stb stb..tobbet art mint hasznal elmondom ha te annyiszor cserelned ahanyszor kene akkor 100ezreket kolthetnel maszkra havonta. Legtobb ember eszre sem veszi, hogy elkapta, csak egy hangos kissebbsegrol van szo megint, akik kozul a legtobben amugy is rovidesen meghaltak volna, de ez a medianak egy hatalmas bevetel /kattintásszám/nezettseg stb jobban elvezik mint barmit..naluk csak az ures korhazakban ulo egesz segg ugyi dolgozok, illetve a semmit nem dolgozo tanarok elvezik jobban. Ha rajtuk mulna ez orokre tartana.
2020. máj. 22. 13:10
 15/26 A kérdező kommentje:
Te tuti nem vagy komplett. Ne magadból indulj ki. Az én táskám nem retkes egyrészt. Másrészt külön műanyag tartóba teszem a maszkot és többet is elhasználok egy nap. Nem ugyan azt veszem fel minden alkalommal. Megnyugtatlak a patikában kapható maszk pont ugyan olyan mint amiben az orvosok műtenek.
2020. máj. 22. 13:21
 16/26 anonim ***** válasza:
31%
oké beszeld meg ezt is anyucival felnott letedre. burokban nevelkedes mintapéldánya. massal nem tudok kiemelkedni ugyhogy en aaaaaldozat vagyoook, meg veszelyeztetett. gluten erzekeny es vegan nem vagy esetleg? akkor teljes lenne a kép.
2020. máj. 22. 14:12
 17/26 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező Hagyd válasz nélkül ezeket az igénytelen valamiket!

Tudod, ostobákkal ne állj le vitatkozni, mert lehúznak a szintjükre!

2020. máj. 22. 14:28
 18/26 anonim ***** válasza:
63%
tudom!! azert nem allok le veled, pedig tudnek mit mondani! koszi a tippet!
2020. máj. 22. 19:27
 19/26 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem miért ír ide 15 választ ami senkitnem érdekel? Ennyire azért nem unalmas az élet. Nem tud olvasni, nincsenek barátai, munkája, valami dolga? Ráadasul eszement marhaságokat. Örülök, hogy személyesen nem ismerek ilyen embereket. Eddig azt sem tudtam, hogy léteznek. Megdöbbentő.
2020. máj. 23. 13:46
 20/26 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem nem egy ember írta ezeket. Én is írtam köztük olyat, ami neked nagyon nem tetszett, de nem az össze voltam én.

Olyan nehéz elképzelni, hogy a többség nem veled ért egyet...?

2020. máj. 23. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!