Ezt elhiszitek?
Figyelt kérdés
A Semmelweis egyetem rektora kijelentette, hogy "már nincs Magyarországon korona vírus" :O Normális??? Eltűnt, felszívódott? Vagy mi?..2020. máj. 14. 22:16
1/3 anonim válasza:
Hát kb már nincs is...
Az enyhítések után is csokken az esetek száma, szóval gyakorlatilag eltűnik....
Ez persze nem jelenti azt hogy nem jöhet rá, a nem átesettekre egy második hullám, de ez ha be is következik akkor sem lessz már olyan drasztikus.
2/3 anonim válasza:
Azért szívesen szembesítenék egyeseket a júliusi tetőzésről szóló kijelentéseikkel. Meg K.Miklóst az ágykiürítésekkel. Mintha azt olvastam volna ma egyébként, hogy egy részét már vissza is csinálják. Ennyi tudással én is lehetnék miniszter...
3/3 anonim válasza:
Talán nem is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!