Lehetséges, hogy az iskolai szűrővizsgálatokon sorozatban mérték volna el a testmagasságom?
Figyelt kérdés
Nem rég bukkantam rá egy papírra, amin a középiskolás szűrővizsgálatok eredményei láthatóak 9.-től a 12. osztályig. Minden évben 173 cm-t mértek, azonban én mostanában itthoni mérés alapján mindig 171-et mértem meg magamnak. (Próbáltam a lehető legpontosabb lenni) Bárhogy mérem nem jön ki a 173.
Most 24 éves vagyok. Szóval az kizárt, hogy összementem volna.
2020. ápr. 30. 16:39
11/13 anonim válasza:
Én 173cm magas voltam ma már csak 166cm kicsit össze mentem de ez lehet a rossz testtartástól is.
12/13 anonim válasza:
Februárban voltam iskolai szűrővizsgálaton... ők 173-mat mértek én otthon 174-et, a háziorvosom 176-ot és mind a 3 mérés februárban történt. Nem lehet, hogy egy hónapban ennyit növök, mert addigra már betöltöttem a 18 és akkor már nem igazán nő az ember.
13/13 anonim válasza:
És miért nem mindegy ki hány centi? Mit kezdenek az információval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!