Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az tényleg igaz hogyha kecsket...

Adrienke20 kérdése:

Az tényleg igaz hogyha kecsketejet iszom akkor erősödnek a csontjaim és az immunrendszerem?

Figyelt kérdés
Van kecskénk de nem vagyok benne biztos hogy ez segit én sokszor vagyok beteg és gyenge a csontom ha valami más módszert tudtok szivesen várom !!
2010. júl. 28. 12:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

az immunrendszernek nagyon jó!

az öcsém allergiás minden létező növényi pollenre kb, és tavasszal-nyár elején a gyógyszer se sokat segít, viszont amikor tudunk neki kecsketejet szerezni, és kúraszerűen issza, legalább napi egy pohárral, a tünetei a negyedére csökkennek! olyankor ha gyógyszert is sezd mellé, tünetmentessé válik szinte :)

2010. júl. 28. 12:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Biztosan jót tesz. Irigyellek, hogy hozzáférsz a kecsketejhez! :)
2010. júl. 28. 12:17
 3/13 anonim ***** válasza:
igen, a kecsketej az egyik legegészségesebb tej. a tehéntej a nyomába se érhet.
2010. júl. 28. 12:18
 4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindkettőtöknek most már legalább nyugodt vagyok egy kicsit és én napi 2 pohárral iszom
2010. júl. 28. 12:19
 5/13 A kérdező kommentje:
de az nem baj ugye hogyha kakaóval iszom a tejet
2010. júl. 28. 12:20
 6/13 anonim ***** válasza:
A csontokat viszont nem erősti, ugyanis annak erősségét a szervezet határozza meg. Ha az ember kevés alapanyaghoz jut hozzá, és ezért nem tud épülni a csont, akkor természetesen bármilyen forrás, akár a tej is segít. De fordítva nem működik, ha a szervezet megfelelőnek ítéli a csont méretét, akkor, pusztán azért, mert tejet iszunk a csontjaink még nem erősödnek, a szervezetnek a felesleges pl Ca-ot egyszerűen kidobja.
2010. júl. 28. 12:22
 7/13 anonim ***** válasza:
A kakaó nem gyengíti.. :)
2010. júl. 28. 12:24
 8/13 A kérdező kommentje:
értemm
2010. júl. 28. 12:24
 9/13 A kérdező kommentje:
az jó ha nem gyengiti mert én simán nem nagyon iszom meg
2010. júl. 28. 12:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Anyósomék kecskékkel foglalkoznak, tej, sajt minden. Nagyon sok rákos és beteg ember viszi tőlük, és mind meggyógyulnak! Nagyon egészséges, hihetetlen gyógyereje van! Aki hozzá tud jutni az mindenképpen fogyassza!
2010. júl. 28. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!