Miért akarják eltusolni hogy az 5G kicsinálja az idegrendszert? Már a 4G is heves szívdobogást és izgatottságot okoz, ha a mellkasra teszik a mobilt.
Figyelt kérdés
Természetesen nem fogják betiltani a mobilokat akkor sem ha nyilvánosan bebizonyítják, mivel már nem lehet mobil telefon nélkül létezni sajnos.
Ellenpéldaként említik hogy sok más sugárzás éri az embert és mégsincs bajuk. De van. Csak nem mondják ki hogy ettől. A gyógyszeripar nagyon nem szeretné.
2020. ápr. 26. 21:20
31/40 anonim válasza:
Igen, ott több van olyan emberekből, mint te. "Forradalmat" nem akarnak, csak azért tiltják be, elhiheted.
32/40 anonim válasza:
Ja, várjál, natúrsziget...nagyon megbízható forrás!
Nincs is több kérdésem.
33/40 anonim válasza:
És az ilyeneknek is ugyanannyit ér a szavazata...istenbizony IQ cenzust kellene bevezetni, bár akkor nem a mostaniak nyernének, az tutifix! 😂😂😂
34/40 A kérdező kommentje:
Hahahaha de sokat tudsz röhögni a saját butaságodon. Ahelyett hogy tájékozódnál. De én hidd el nem akarlak meggyőzni, eszem ágában sincs, aki tud gondolkodni az megérti. Nincs szükség rá hogy újra és újra visszatérj ide és szmaájlikat tegyél és levezesd vele a feszkót, tényleg.
2020. ápr. 29. 20:44
35/40 anonim válasza:
Ja, tájékozódjunk a legrosszabb kamu hírportálokról :D
Idióta.
36/40 A kérdező kommentje:
Az a baj mindenhol, hogy akiket érdekel a téma, azok ezeket a trollkodásokat kell olvasniuk. Mindenhol ez van.
2020. ápr. 29. 22:18
37/40 A kérdező kommentje:
Figyu te csak idiótázni tudó csökevény:
Írd be a gugliba hogy 5G Svájc, csak ennyit. Ki fog dobni nagyon sok oldalt, persze gondolom neked mind hamis. Csak a te fejed nem az.
2020. ápr. 29. 22:21
38/40 anonim válasza:
Elég nagy trollkodás már önmagában is, amit művelsz...
39/40 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy az 5G megnöveli a szívinfarktus kockázatát.
40/40 anonim válasza:
Szerintem nézzétek meg a videót amin a tanyasi néni arról beszél hogy a tanulàstól daganatot lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!