Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért akarják eltusolni hogy...

Miért akarják eltusolni hogy az 5G kicsinálja az idegrendszert? Már a 4G is heves szívdobogást és izgatottságot okoz, ha a mellkasra teszik a mobilt.

Figyelt kérdés

Természetesen nem fogják betiltani a mobilokat akkor sem ha nyilvánosan bebizonyítják, mivel már nem lehet mobil telefon nélkül létezni sajnos.

Ellenpéldaként említik hogy sok más sugárzás éri az embert és mégsincs bajuk. De van. Csak nem mondják ki hogy ettől. A gyógyszeripar nagyon nem szeretné.

2020. ápr. 26. 21:20
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
18 és a beszólogatók nyugodtan lehet tovább görgetni, ha nem értesz egyet. Úgyis ki fog derülni előbb-utobb, a vírust sem hitték el sőt még van aki most is lebarmozik mindenkit aki korlátozza az ő személyes szabadságukat a 9-12 ig szabály miatt. Nem vagyunk egyformák szerencsére.
2020. ápr. 27. 06:33
 22/40 A kérdező kommentje:

Utolsó most hogy kijött belőle a gőz, mehetsz máshová ahol mindenkit elhordhatsz bárminek.

Az orvosok sem ertenek egyet mindenben, sokan állítanak mást mint más orvosok. Én ezt tapasztaltam, ki lehet próbálni pl az esti nem mobilozást lefekvéskor, mikor alszol jobban. Gyerekeken is megfigyelhető.

2020. ápr. 27. 07:40
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Te mióta iszol folyókból vizet?? Lehet te onnan iszod, de én nem. Nyugtatlak, ők sem azt a vizet isszák és ez pont nem érinti őket.

Persze vannak környezetvédelmi előírások amiknek sok esetben próbálnak eleget tenni, mert sokat szívhatnak vele. Meg nem minden multi olyan lelketlen, van aki sokat adakozik is.

Persze vannak olyanok is akik szennyeznek, de azok se úgy, hogy a házuk vagy a nyaralójuk folyóját szennyezik. Meg nem dugdosnak atom hulladékot a kertjükben sem. Mint mondtam olyat mondj már ami közvetlen rájuk hat ki, ne olyat, hogy valamerre egy multi fejese 3 országgal arrébb szennyezi a környezetet.

Amit mondtam az az volt, hogy saját magával egyik se szúrna ki. Ez igaz is, a legtöbb gyógyszeripari vezető is lehet nem szedi a saját termékét, de attól kiadja. Mivel ő nem szedi így rá nem káros. Nem az van, hogy most ezt kiadtam, szóval nekem is szedni kell mint a cukorkát.

A sugárzás sajnos nem opcionális, az ér téged, engem és mint mondtam a felső 10ezret is. Ők meg még mindíg nem szúrnának ki magukkal.

Amúgy ha nem vagy kíváncsi véleményre minek írsz ki kérdést??

(Csak így zárójelben, mert nem kapcsolódik a témához, de szerencsére szereted terelni. Miért mondanak fel a vezető orvosok libasorban? Mert nincs olyan súlyos helyzet, ami ezeket az intézkedéseket indokolná. Viszont cserébe rendesen népírtás zajlik azzal hogy hazaküldik a kórházi betegeket, akár úgy is, hogy nincs aki gondoskodjon róluk. Ha gondolod írj ki politika kategóriába ezzel kapcsolatban egy kérdést, ott kifogják neked fejteni bőven, hogy miért rosszak ezek az intézkedések. Itt nem fárasztanám magam, mert úgy se ez a téma és nem is ehhez a kategóriához kapcsolódik)

2020. ápr. 27. 09:40
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a természetes(!) (szóval nem a gonosz gyíkemberek által gyártott, hanem akár emberek nélkül is előforduló) háttérsugárzásból kb 10 nap alatt ér minket akkora dózis, ami megfelel egy mellkasröntgennek. Csak hogy legyen még min szorongani.
2020. ápr. 27. 10:48
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Bizonyítsd be, hogy káros az idegrendszerre. Nem nekünk kell bizonyítani, hogy nem káros. Ez nem így működik. Mert akkor én mondhatom azt is, hogy bizonyítsd be, hogy még sose öltél embert. Na, hogy bizonyítod be? Sehogy.
2020. ápr. 27. 11:22
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Képtelen bebizonyítani, mert nincs rá se bizonyított kutatás, se semmi.

Csak kipattant a fejéből hogy ez káros, és mindenki aki mást mond az része a kormány propaganda gépezetének. :D

2020. ápr. 27. 11:33
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Folyókból iszik patakban mos... Aha... Vajon miért nincs az 5G.-s probléma orvosi magyarázattal alátámasztva. Elég egy videó amin bebizonyítják.
2020. ápr. 27. 11:47
 28/40 anonim ***** válasza:
82%
Akkor itt a lehetőség számára, hogy elővegye a fizikus, informatikus, orvosi tanulmányai alatt tanult dolgait és megcsinálja a saját tanulmányát, majd publikálja.
2020. ápr. 27. 11:48
 29/40 A kérdező kommentje:

Nem nekem kell hogy bizonygassam, nem is akarom.

Svájcban betiltották a működését az összes 5G toronynak.

[link]

2020. ápr. 29. 13:59
 30/40 A kérdező kommentje:
Egész országban betiltják mert annyian tiltakoznak miatta. Azért ez mond valamit nekem.
2020. ápr. 29. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!