Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magán úton labor vizsgálat?

Magán úton labor vizsgálat?

Figyelt kérdés

Egy nehezen múló gyulladásos intim betegséggel állok szemben. A nehezén túl vagyok, de még nem vagyok tünetmentes. Krémekkel kezeltem magam. Illetve volt általános vizelet és vérvizsgálat is, valamint szűrés kórokozókra, ami eddig mind negatív lett. (Klamidia, Gonorhoea, Mikroplazma, Ueroplazma)

Még szeretnék csináltatni vizelettenyésztést és ondó tenyésztést a biztonság kedvéért. Nem fognak hülyének nézni, hogy orvosi javaslat nélkül kérek vizsgálatot?

Meg a gombás fertőzés miatt még jó lenne egy szövettan is célzott kezeléssel, de magán orvoshoz megyek már ezügyben.

2020. ápr. 23. 13:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem néznek hülyének. Én reumára mentem így magánrendelőbe, mert SZTK-ban sokára kaptam időpontot, és fájdalmaim voltak.
2020. ápr. 23. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!