A labor-vizsgalat alapjan a vizeletemben az fvs-12 volt es 5 a hatar a vizelet feherje meg-halvanyan opal ezek mitol lehetnek!?
fvs-12 es 5-ig jo
a vizelet feherjehez meg az volt irva,hogy(halvany opal).
bocsanat elnezest kerek az ekezet nelkuli irasomert.
es most igy ilyenkor mit lehet tenni mert amennyi nyugom van az eletemmel mar egyre jobban megakarok szabadulni tole.
nem hianyzik a tobbi gyogyszerem mellett antibiotikum szedese is.
Csak azért mondtam, hogy ha súlyosbodik, akkor menj vissza orvoshoz, mert át tud terjedni a vesékre, vesemedencegyulladást okoz és az veszélyes dolog.
De azt úgyis érzed, ha nem csak a hólyagod fáj, hanem már feljebb is a hátadon.
A lelet alapján ez tényleg nem súlyos. Pár nap és jobb lesz. Lehet még melegvizes palackot is a hasadra tenni, sokaknak jól esik. Nekem mondjuk pont nem vált be se erre, se női problémákra. Elvileg a cickafark tea is jó kismedencei gyulladásokra, csak borzalmas az íze. :D
Igazából bárhogy és bármikor elkaphattad, amikor csak bármiféle módon érintkezett a húgycsőnyílásod a külvilággal. Nem feltétlenül kell azt gondolni, hogy a testvéred is a barátnőjétől kapta el. Ez alapján úgy sejtem, férfi vagy. Mi nők kislány korunktól kezdve rendszeresen felfázunk. A fiúkra ez nem jellemző. Ennek nagyon egyszerű oka van: a női húgycső sokkal rövidebb, mint a férfi húgycső. Rövidebb csövön sokkal könnyebben feljutnak a baktériumok a húgyhólyagba és okoznak hólyaghurutot. Ettől függetlenül férfiak is simán felfázhatnak. Azért is hívjuk felfázásnak, mert ha például leülsz egy hideg márványlapra, akkor lejjebb megy az alfeled hőmérséklete is ideiglenesen és a csökkent hőmérséklet segíti a baktériumok elszaporodását. Tehát azt a fertőzést összeszedted akár csak annyival, hogy koszos kézzel pisiltél vagy nagyvécézésnél rossz irányba törölted ki, aztán kicsit hideg érte a húgycsövedet/hólyagodat és már el is terjedt, gyulladást és fájdalmat okozva.
Vagy az immunrendszered gyengült kicsit le és azért jött ez ki tünetként.
Mindenesetre én több, mint 3 éve vagyok együtt a barátommal. Ezalatt az idő alatt volt párszor húgyúti fertőzésem és ő egyetlen egyszer se kapta el tőlem, se szexuális úton, se a közös kád- vagy vécéhasználattól.
Koszonom Szepen a hozzaszolasaikat feltett kiirt kerdesemre.
Mindenjot kivanok onoknekis viszlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!