Honnan tudjuk tesztek nélkül, hogy valóban május 3-án tetőz a járvány?
Gondolom vannak erre elemzések, de az alábbi cikkben olvastam, hogy Müller Cecilia a következőket mondta:
"Felhívta a figyelmet arra is, hogy a tetőzés annyit tesz, hogy több napig ugyanannyi megbetegedésszámot regisztrálnak majd, mint a korábbi időben."
Ezt tesztek nélkül hogy? Nem direkt próbálok belekötni, csak nem értem. A cikk:
Én nem élem ezt a vírus mizériát.
Munkahelyen bent volt egy pozitív koronás celeb... Senki nem ment karanténba,de még a NÉBIH is azt mondta, hogy ha majd lesz tünet, háziorvos is azt mondta hogy ha lesz tünet, nem kell ezzel foglalkozni. Akkor így én se értem mire fel...
Pedig ugye 2 hétre az egész kócerájt be kellett volna zárni és mindenkit karanténba. Be is f*stam akkor, aztán a nagyfőnök leugatott minek f*osok... Innentől kezdve nem érdekel akár milyen genyó is vagyok. Felveszem a maszkot,de ennyi. Jönnek mennek az emberek hozzánk le se tojnak minket, ha megkérjük várjon kint még meg is akar verni... Orvosok stb-nek taps, meg a gyógyszertárba is egy ember mehet be mi meg rohadjunk meg. Banknál dolgozom gondolom a bankosok az élő gonoszak,de utalni otthonról már luxus de fb az van. Bocsi ha valakit sértek ezzel,de nekem pl ez nagyon rosszul esik, hogy ennyire levagyunk tojva. Ha bedől a hitel nem a mi hibánk.
1-2
Na a bankok is hülyék amúgy, mert ki kellett volna írniuk, hogy csak ilyen és ilyen ügyeket intéznek helyben - és azon belül is csak azt, ami határidős - a többieknek meg el lehet tolni a biciklit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!