Milyen okokból verhet másképp a szívem, mint általában? Lent
Általában normális a pulzusszámom, olyankor 'semmit'nem érzek.
Ám többször érzem azt, hogy egy-egy pillanatban mintha "megszaladna" és ver egymás után kb 3-at gyorsan.
Ez olyan hirtelen jön, mire észreveszem el is múlt és csak nézek hogy mi a fene volt ez.
Néha azt erzem, hogy belégzéskor mintha gyorsabban lüktetne, kilégzéskor pedig lassul.
Ma egész délután és most is olyan erőteljesemék érzem a szívverésem. Nem az a normális állapot, hogy szinte nem is érzed, hanem erősebb, mélyebb lüktetést érzek. Nem gyors,csak "nagy" lökések.
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, remélem értitek, és talán van valaki hasonló cipőben, aki okot tudna mondani?
Fiatal lány vagyok, nem kövér..felszedtem 3 kilót az utóbbi hónapokban de meg így is vékonynak számítok (176/63)
Kérlek, ha tudtok adni tanácsot írjatok, én nem tudom mire gondoljak.23n
Köszönöm szépen a válaszokat, megpróbálok megnyugodni és nem nagy bajra következtetni.
Páromnak néhány hónapja újra előjött, hogy kb fél óráig nagyon hevesen vert a szíve(durván hevesen) és pár éve azt mondták, hogy magnéziumhianytól alakul ki.
Azóta pár szem magnéziumot vettem én is vele együtt,de lehet nem volt elég.
Még azt vettem észre, hogy a kávé is talán felerősíti ezeket a tüneteimet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!