Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Laboreredmény általában mikor...

Laboreredmény általában mikor készül el?

Figyelt kérdés
Nemi gondozóba megyek holnap, és 3 hét múlva kontroll van írva a lapomon. Legutóbb január 20-án voltam, akkor már kész kéne hogy legyen nem? Ezt onnan sejtem még, hogy voltam háziorvosomnál is és az asszisztens diktálta az orvosnak a laboreredményeimet, ebből szűrtem le, hogy akkor már mehetek hamarabb... Mert, már ég a bőröm az intim részen és nem kaptam rá semmit... Egyedül az antibiotikum szüntette meg a belső panaszaimat, amit a háziorvos írt fel. Már önkezelésekhez vagyok lassan folyamodni, mert ameddig a labor elkészül én meghalok kb, és addig ameddig nincs eredmény rá is kérdeztem és nem írtak fel semmit..

2020. febr. 9. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában másnap már megvan.
2020. febr. 9. 18:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Az szép. Akkor nem tudom minek mondták nekem, hogy 3 hét múlva. Bár ez ilyen tenyésztős teszt, így ez lehet azért időigényesebb, de holnap úgy is kiderül. Magán helyen azt tudom, hogy a vizelet egy nap alatt meg lett.
2020. febr. 9. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Sima labor, vér- és vizelet vizsgálat, már másnap kész, a tenyésztés az más tészta, ahhoz idő kell, nem megy egyik napról a másikra.
2020. febr. 9. 18:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez ilyen mintavétel a nemi szerv váladékából. De gondolom én hogy 1-2 hétnél több nem lehet, ha már a háziorvosomnál az adatbázisban említést tettek róla.
2020. febr. 9. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézegesd az EESZT rendszerben ha van ügyfélkapud!
2020. febr. 9. 20:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A fele van kész idáig, de jó hogy már nyomon tudom követni netről is. Köszönöm az utolsónak.
2020. febr. 10. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!