Mitől lehetnek kiütések?
Sziasztok. Egy olyan problémát osztanék meg,ami már régóta fenn áll és idáig nem tudni sem az okát,sem a gyógymódját.
Szóval pirossas de pattanásszerű kiütéseim vannak pontosan a karomon végig, a hátamon, a mellkhasokomon és az arcomon. Voltam 2 belgyógyásznál, a legelso szerint allergia, fel is irt 1 krémet ami jól hatott rá de mindig kiújulnak a kiütések szoval ez nem megoldás. A második szerint 1 ekcéma fajta, de nem tudom, hogy lehetséges-e mert sosem viszketetett a kiütés. Adott kremet/gyógyszert amire jól reagáltak a kiütések, múltak de folyamatosan kiújultak .
Eldontottem hogy elmegyek egy teljes kivizsgálásra, volt is időpontom, de a vírus miatt ott júniusig nem tudjá elvégezni a vizsgálatokat.
Engem már nagyon aggaszt, hogy mégis mitől lehetnek ezek a kiütések, 2 éve folyamatosan.
Már minden gyógymódot kipróbáltam, de szerintem valami belső gondnak a tünete.
Valami ötlet, vagy ha találkoztatok hasonló esettel, osszátok meg.
Köszönöm.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!