Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehetnek kiütések?

Mitől lehetnek kiütések?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy olyan problémát osztanék meg,ami már régóta fenn áll és idáig nem tudni sem az okát,sem a gyógymódját.

Szóval pirossas de pattanásszerű kiütéseim vannak pontosan a karomon végig, a hátamon, a mellkhasokomon és az arcomon. Voltam 2 belgyógyásznál, a legelso szerint allergia, fel is irt 1 krémet ami jól hatott rá de mindig kiújulnak a kiütések szoval ez nem megoldás. A második szerint 1 ekcéma fajta, de nem tudom, hogy lehetséges-e mert sosem viszketetett a kiütés. Adott kremet/gyógyszert amire jól reagáltak a kiütések, múltak de folyamatosan kiújultak .

Eldontottem hogy elmegyek egy teljes kivizsgálásra, volt is időpontom, de a vírus miatt ott júniusig nem tudjá elvégezni a vizsgálatokat.

Engem már nagyon aggaszt, hogy mégis mitől lehetnek ezek a kiütések, 2 éve folyamatosan.

Már minden gyógymódot kipróbáltam, de szerintem valami belső gondnak a tünete.

Valami ötlet, vagy ha találkoztatok hasonló esettel, osszátok meg.

Köszönöm.

22/L

2020. ápr. 19. 23:05
 1/2 A kérdező kommentje:
Nem belgyógyász hanem bőrgyógyász
2020. ápr. 19. 23:07
 2/2 lazapannus válasza:
A húgomnál ugyan ez volt nekünk azt mondták a nap miatt van,de még mi se találtunk rá semmi végleges megoldást:(
2020. ápr. 22. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!