Maszkot hol lehet kapni olcsobban mint 650/db? A gyógyszertárban ennyiert vettem. Akár 10-es csomagra is nyitott lennék, de 50-re nincs szükségem.
"Ezzel az erővel adják az élesztőt,lisztet,cukrot is 10x áron mert azt is felvásárolják.
"
Adják! Ha a sok marha annyiért is megveszik akkor annak annyi az ára. Kapitalizmus. Kereslet kínálat megtalálják szépen egymást! Ez így működik.
Sok kommunistának ezt nehéz lehet megérteni...
Ne higgyetek azoknak, akik arra ösztönöznek, hogy ne vigyázzatok magatokra.
Amúgy akár varrhatsz is magadnak, s minden használat után ki kell mosni. Én, amikor leveszem, azonnal domestoszos vízbe áztatom, majd gumikesztyűben kimosom, fellógatom szépen megszárad.
Múlt héten vártam a gyógyszertár előtt, az ajtótól álltam kb. két méterre, én következtem. Jött ki egy férfi, taknya-nyála folyt, és jól rám köhögött. Ha közelebb állok, s főleg, ha nincs rajtam maszk, akkor
kaptam volna egy szép adagot a bacijaiból, de akár vírusaiból is.
Nem hülyeség.
Amúgy a főpolgármester bevezette, hogy tömegközlekedési járművön már csak maszkkal szabad utazni.
Nem pánikot keltenek a kormány intézkedései, az ANTSZ kérései és rendelkezései, hanem a megelőzést segítik.
Tehát saját érdekünkben, és ez által a szeretteink érdekében is minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk, hogy lehetőleg ne kapjuk el a vírust.
Ha azon múlik, hogy három hónapon át otthon, ha azon múlik, hogy gumikesztyű és maszk, miért lenne az olyan nagy áldozat?
A pánikot azok keltik, akik mindenféle agyatlan hazugságokat terjesztenek. Na, azokat valóban nyakon kellene csípni és kőkeményen megbüntetni.
A szabályok betartása nem azonos a pánikkal.
Megelőző önvédelem és felelősségtudatosság a szeretteim és mások iránt.
Nevetséges. Több hozzászólásomat is törölték amiben annyit írtam, hogy ha van aki ennyiért megveszi akkor miért adják olcsóbban, hisz ez a kapitalizmus.
De ezt leírni biztos sérti az oldal szabályzatát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!