Maszkot hol lehet kapni olcsobban mint 650/db? A gyógyszertárban ennyiert vettem. Akár 10-es csomagra is nyitott lennék, de 50-re nincs szükségem.
"De nem lehet kijelenteni ,hogy ez az egész csak ijesztgetés, sorra halnak meg emberek:("
Többen halnak meg veszett mosómedve támadásban mint ebben a koronanáthában :D vicc
Én használtam már ezelőtt ettől teljesen függetlenül is maszkot, kb 50 ft volt darabja, ha jól emlékszem. Akkor sem vettem egész dobozzal soha, csak 10-et mondjuk, és már pontosan nem emlékszem. De valahogy ekörül volt az ára.
Az esetleges átfertőződés megakadályozása miatt hordom, mikor boltba/gyogyszertárba/kórházba kell mennem, nem a védekezés miatt, de ez a kérdés szempontjából igazából mindegy is.
Nem csak Kína, de itthon is a fogvatartottak 0-24 -ben, már több mint két hete, amihez 6,5 milió barabra elég anyagot kaptak.
Ezek hol vannak?
Az hogy valahol készül, nem feltétlen jelenti azt, hogy egy egyszerű halandó hozzá juthat. Kesves #16-#17.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!