Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Maszkot hol lehet kapni...

Maszkot hol lehet kapni olcsobban mint 650/db? A gyógyszertárban ennyiert vettem. Akár 10-es csomagra is nyitott lennék, de 50-re nincs szükségem.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 17. 19:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

"De nem lehet kijelenteni ,hogy ez az egész csak ijesztgetés, sorra halnak meg emberek:("

Többen halnak meg veszett mosómedve támadásban mint ebben a koronanáthában :D vicc

2020. ápr. 17. 21:05
 12/25 A kérdező kommentje:

Én használtam már ezelőtt ettől teljesen függetlenül is maszkot, kb 50 ft volt darabja, ha jól emlékszem. Akkor sem vettem egész dobozzal soha, csak 10-et mondjuk, és már pontosan nem emlékszem. De valahogy ekörül volt az ára.

Az esetleges átfertőződés megakadályozása miatt hordom, mikor boltba/gyogyszertárba/kórházba kell mennem, nem a védekezés miatt, de ez a kérdés szempontjából igazából mindegy is.

2020. ápr. 17. 21:06
 13/25 anonim ***** válasza:
Akkor se lenne szabad hagyni hogy pofátlan módon 6x drágábban adjanak maszkot vagy bármi mást azér mert tudják ,hogy az emberek meg vannak ijedve és kifezetik érte a magas árakat! De pont ez a lényege a pánik keltésnek ,ilyenkor az emberek ész nélkül felvásárolnak mindent, csak úgy dől a pénz az államnak.
2020. ápr. 17. 21:16
 14/25 anonim ***** válasza:
ha most darabját akár 50 forintért meg lehetne venni, nem maradna egy sem, mert az első elvinné mindet...
2020. ápr. 17. 21:24
 15/25 anonim ***** válasza:
Sajna az utolsóban is van igazság.
2020. ápr. 17. 21:30
 16/25 anonim ***** válasza:
#17 Egy az most kb. Egész Kína maszkokat gyárt ,van bőven. A másik az, hogy lehetne korlátozni a vásárlást, egy ember 5 darabot vehetnek max vagy akár 10et akkor is kéne bőven lennie! Itt a pofátlan lehúzásról van szó. Ezzel az erővel adják az élesztőt,lisztet,cukrot is 10x áron mert azt is felvásárolják.
2020. ápr. 17. 21:33
 17/25 anonim ***** válasza:
#15-öt akartam
2020. ápr. 17. 21:34
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem csak Kína, de itthon is a fogvatartottak 0-24 -ben, már több mint két hete, amihez 6,5 milió barabra elég anyagot kaptak.

Ezek hol vannak?

Az hogy valahol készül, nem feltétlen jelenti azt, hogy egy egyszerű halandó hozzá juthat. Kesves #16-#17.

2020. ápr. 17. 21:57
 19/25 anonim ***** válasza:
Vehet ötöt. Jo. Delutan visszamegy. Masnao is...hatha nen emlekeznek ra...elmegy minden patikaba, stb..maris mesz neki akár 100. Es ezt megcsinalja 100 ember egy varosban...
2020. ápr. 17. 22:00
 20/25 anonim ***** válasza:
Elelmiszer megis van. Csak az elso pánikos napokon nem volt ugy liszt meg rizs.
2020. ápr. 17. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!