Koronavírus - kinek higgyünk, az orvosoknak vagy az újságíróknak?
Őszintén, eleinte én abszolút nem vettem komolyan a vírust, mert láttam orvosokat nyilatkozni interjúkban, legyintenek rá, gondoltam, ők a szakemberek, biztos jobban tudják.
Aztán elkezdődött az olasz helyzet, az iskolák bezárása, ekkor már kezdtem komolyan venni és meg is ijedtem.
Viszont megint egyre több videó, orvosi nyilatkozat jön velem szemben arról, hogy az egész fel van fújva, a statisztikai adatok torzak (pl sok korona pozitív ember nem is koronában hal meg, hanem éppen lett egy infarktusa stb.). Konkrétan szakmailag beszélnek a vírusról, a tesztek hatásfokáról/hamis eredményeiről. Ők sem tagadják a vírus létezését, sőt alá is támasztják, hogy halálos lehet, de szinte egyöntetűen azt állítják, ennyire nem kell félni tőle, mint amennyire az egészből pánik lett.
Igazából ami most történik a világgal, az egy gazdasági öngyilkosság. Az embereknek nincs munkája, nincs pénze, családokat/párokat szakít szét a vírus, gyerekek nem részesülnek oktatásban (aki nem teheti meg, hogy legyen otthon számítógép), válság.
A koronavirus igenis létező dolog, komolyan kell venni.
De elgondolkodom rajta. Tényleg ENNYIRE veszélyes? MEGÉRI tönkretenni sok ember életét?
Megosztó kérdés, indulatokat vált ki. De arra kérlek bennetek, ha velem ellentétes is a véleményetek, azt kulturált módon írjátok le. Megertem a másik oldalt is, akik szerint ez komoly, hiszen a csapból is ez folyik. De ne essünk egymásnak.
Kíváncsi vagyok a véleményekre.
Milyen orvos mondja h nem gáz?
Azt nézd milyen orvos
Bocs elküldtem előbb
Szóval ne a Gődény meg a Lenkei "doktorok" velemenye legyen mérvado
Senki sem tudja pontosan megmondani hogy mennyire lesz itthon gaz csak ha majd lezajlott a járvány.
Te is beszoptad a neten keringő áltudományos baromságokat... amiken bukott és csaló emberek dumálnak.
Vannak orvosok, weboldalak akik a megélhetésre mennek és nyerészkednek. Könnyen terjedő, mainstream tudománnyal és hírekkel szembemenő állításokkal próbálnak "vírusként" bejutni az emberek fejébe.
A weboldalak kattintást, népszerűséget, termékeladást és rengeteg pénzt generálnak.
Eddig minden ilyen linkről kiderült, hogy kirúgott, vagy engedélyt bevont "orvosok" vagy csaló homeopátia, ájurvéda és minden anyákkínja hívők kiemelik a számukra megerősítő és torzító adatokat, vagy szimplán csak hazudnak.
Civilizalt orszagokban normalis hirforrasok es normalis orvosok vannak. Plusz korulottem hullanak az emberek.
Szeretned latni, milyen az, mikor a krematorium nem gyozi a tempot, es rengeteg hulla halmozodik fel?
Szepen maradj otthon, tarts ket meter tavolsagot, kezmosas esatobbi es vard ki, mig ertelme lesz a korlatozasok feloldasanak.
Ez a jarvany lassitasat, az egeszsegugyre nehezedo nyomas feltartoztatasat szolgalja.
#9 Nálunk beindulhat a nagyipari termelés majd.
40ezer ágy, kb 2 millió fertőzöttet tud ellátni... sőt sokan otthonukban fognak meghalni a hazaküldött betegek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!