Nem híztunk, mert mi mindig figyelünk magunkra, nem csak időszerűen.xddd
2020. ápr. 15. 01:00
2/32 anonim válasza:
Semmennyit. Mondjuk én alapból nem eszek sokat a nasit meg nem is szeretem.
2020. ápr. 15. 01:23
3/32 anonim válasza:
Én 5 kilót híztam :D
2020. ápr. 15. 01:26
4/32 A kérdező kommentje:
Mi ketten vagyunk és sajnos 2-2 kilót híztunk.
:(
2020. ápr. 15. 01:34
5/32 anonim válasza:
😂
Akkor nem vagyok egyedül.
Sajnos én is híztam,mivel most is eszem.
Pedig csak almát ,mégis feljött eddig 2 nekem is.
Tavaly fogytam le elég sokat,nem szeretném vissza szedni. Ugyhogy jobb lesz ha megyek körbe futom a kertet.
2020. ápr. 15. 01:44
6/32 anonim válasza:
Sokat eszem,és hiába mozgok,sajnos híztam.Nem tudom mennyit,de nem tetszik,amit a tükörben látok.😅
2020. ápr. 15. 02:23
7/32 anonim válasza:
Kilókban nem szoktam méregetni magam, csak centikben és ruhaméretekben, és ezek alapján nem híztam semennyit.
2020. ápr. 15. 02:51
8/32 anonim válasza:
Kilók szerint csak 3 kilót, de ha a hasamra nézek van az 8 is.
2020. ápr. 15. 06:38
9/32 anonim válasza:
Ez a karantén nem Soros, hanem Schobert műve, hogy aztán megvegyétek a cuccait :D
2020. ápr. 15. 07:12
10/32 anonim válasza:
Én 2 kilót fogytam, mert a mozgáshiánytól nincs étvágyam, és alig eszem.
Tipp, hogy ha éhesek is vagytok, próbáljatok valami egészségeset összedobni, ami kevésbé hízlal. Talán most mindenkinek van egy kicsit több ideje főzni mint általában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.