Ha több felmenő rokonom is szívelégtelenségben halt meg, akkor nekem is nagyobb rá az esélyem?
Figyelt kérdés
Apám felőli férfi felmenők nagyrésze így halt meg.
Nekem is valószínűleg ez lesz a sorsom?
F/30
2020. ápr. 14. 17:51
2/8 A kérdező kommentje:
Miért is?
Egyiküket sem az életmód vezette oda.
2020. ápr. 17. 23:58
3/8 anonim válasza:
Még időben vagy tehetsz ellen. De a helyedben annyira nem zavarna ez a dolog, mivel mind meghalunk. A szívelegtelenség legalább hirtelen és kíméletes. Persze nem mindegy 40 vagy 90 évesen.
4/8 A kérdező kommentje:
A gyors halál fájdalommentesen még oké, de nem szeretnék 40 évesen meghalni..
2020. aug. 1. 12:17
5/8 anonim válasza:
Akkor élj egészségesen és sportolj sokat. Meg menj el kardiológiai kivizsgálásra majd ott megmondják kell e aggódnod. Azért elég ritka 40 évesen a szívelégtelenség.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ.
A családomban sajnos nem ritka, ezért is aggódom.
2020. aug. 3. 21:57
7/8 anonim válasza:
Aggódhatnál a rák a korknavírus meg az elüt az autó miatt is ezekre sokkal több esélyed van.
8/8 anonim válasza:
Az nem zavar, hogy a szívelégtelenség és az infarktus nem ugyan? Az sem higy a szívelégtelrnség nem hézfőről keddre alakul ki? Rendszeres pár évenkénti kontrollal kiderül ha gond van. Nem értem mjn aghódsz mikor most szerintem semmi baja a szívednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!