Mandulaműtétem óta még nagyobb értékben hullik a hajam. Van okom aggódni?
Én azt tudom, hogy elég kockázatos egy mandula műtét nem véletlen nem engedtem meg én sem annak idején megcsináltatni. Nos nekem is eléggé hamar bedurrantak a manduláim régen (ezt sulis koromban ki is használtam sokszor, mikor nem volt kedvem menni, doki ránézett azt jujj ez ronda 1 hetet már írt is ki, amikor nekem pl. nem is fájt...) Nem tudom férfi vagy nő vagy, de pl. férfiaknál több a kockázat idősebb korba, ha netán elakarnák távolítani stb. Én 40 múltam az, hogy régen bedurrant kapart a torkom stb. az nem jelentette azt, hogy beteg is lettem tőle pl. csak éreztem a manduláimat. Nos soha nem voltam beteges emiatt. Nagyon ritkán voltam beteg a 40 évem alatt.
Bizonyítottan attól hullt a hajad amúgy? Vagy a doki csak ezt mondta és ezért vették ki? Ha most is hullik lehet valami más lehet a háttérben pl. egy gennyes fog attól is hullik a haj. (bár szemöldökről nem tudok, meg mennyi idős vagy mi a nemed az sem mindegy).
Én a hajhullásom miatt vetettem ki a mandulám
A hajam még mindig hullik, de a dokim azt mondta, adjak neki 6 -12 hónapot, míg a szervezetem regenerálódik, mert ez a műtét nem éppenséggel kockázatmentes....
Nekem 5 hónapja vették ki és 3 hónapon át olyan fájdalmaim voltam, hogy azt hittem belepusztulok. Várom hogy múljon a hajhullásom. Viszont cserébe úgytűnik, hogy jön a bölcsességfogam, úgyhogy azt is intézhetem, ami szintén góc és okozhat hajhullást! Esetleg a fogaidat még megnézethetnéd!
35/L
Köszi a válaszokat!
Én is gondoltam már a fogaimra, bár panaszom nincs rájuk. Igyekszem majd mielőbb eljutni orvoshoz, aztán remélem csinálnak vérvételt vagy valamit, amiből szintén kiderülhetnének dolgok.
Kedves kérdező!
Mi újság azóta? Megszűnt a hajhullás? Kiderült mi okozta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!