Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki nemtudja mi lehet a...

Valaki nemtudja mi lehet a gondd ha a fel fenekem es a combom kozti resz folyamatosan faj?

Figyelt kérdés
Eros nyillalast erzek benne folyamatosan es jarni is alig tudok. Ami a legroszabb az egészben hogy az ules is es a fekves is nagyon fajdalmas es aludni se tudok ejszakankent. Torna gyakorlatokat csinaltam napi szinten gondolom meg eroltethettem, viszont nemtudna valaki megmondani mi erre a megoldas mert megkeseriti a napjaim. Koszonom elore a valaszokat, akar privatba is.
2020. ápr. 13. 09:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Látszik valami külső nyoma?

Hátul fáj a feneked és a hátsó combod?

2020. ápr. 13. 09:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Hátul igen és nem látszik semmi külső nyoma, inkább az izom.
2020. ápr. 13. 09:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerezz egy normális széket, cserélj a meglevőn párnát stb.
2020. ápr. 13. 09:11
 4/9 anonim ***** válasza:
vagy kisugárzó csípőizületi fájás
2020. ápr. 13. 09:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Bármi lehet..lehet van egy kis sérved, ami nyomja az ideget és lesugárzik a combodba.

Nekem pd.hosszabb ülés után a lábamba sugárzik ki.

Ma is nagyon fáj a lábam , bár azt kell hogy mondjam 3 napig most nem tornáztam de nekem ha rendszeresen tornázom akkor teljesen elmúlik ez a fájdalom.

Amint napokig nem mozgom és sokat ülök , megint előjön.

Nem tudom hány éves vagy de pl 30 felett már ha nem foglalkozol a testeddel akkor egyre több ilyen tünetet fogsz produkálni.

Kell a mozgás.

Illetve az is lehet , hogy a torna miatt erősen befeszült az izmod és az nyomja az ideget.(ülőideget)

Piriformis szindróma olvass utána.

Kellene nyújtanod.

https://www.youtube.com/watch?v=9G7NWn4lY_0

A nyújtás nagyon fontos.

Hajrá!

2020. ápr. 13. 09:21
 6/9 A kérdező kommentje:
21 éves csaj vagyok, és rendszeresen tornáztam mielőtt ez nem történt meg, csak pont előtte kicsit többet.
2020. ápr. 13. 09:28
 7/9 anonim ***** válasza:

akkor szerintem pihentesd ma és holnap próbálj meg sokat nyújtani.

Az jót fog tenni. illetve kend be valamivel ha van otthon vagy kérj meg valakit , hogy kicsit masszíroza be.

Esetleg hacsak nincs begyulladva, akkor egy jó forró fürdő is csodákat tehet..:)

És ne aggódj.. valószínűleg az van, hogy mivel minden nap tornáztál, kicsit túleröltetted az izmokat, befeszültek a farizmok és most nyomják az ülőideget ami ott fut..

ezért lenne fontos , hogy nyújtsd le .

Amit belinkeltem videót az segít.

Vagy keress rá interneten csípőtorna , nyútjás stb..

Én is most állok neki tornázni..:D Hajrá

2020. ápr. 13. 19:10
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segitseget!
2020. ápr. 13. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
szívesen! amúgy nekem is fájt a lábszáram ma reggel , de tornáztam , mozogtam , nyújtottam és most tök jó..:)
2020. ápr. 13. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!